EUR: 323,05 Ft
CHF: 286,08 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Lajtai Kati: Jöhet a kistestvér!

Lajtai Kati közel kétéves kisfiával szeretne minden percet kiélvezni, ezért idáig mindenféle felkérésnek ellenállt. Az énekesnő a Lokálnak azt is elárulta, hogy mindig négy gyermeket szeretett volna, de tudja picit későn indultak neki ahhoz, hogy ez teljesüljön, azonban egy második babára egyre jobban vágyik.

– Máté nyáron lesz kétéves, nagyon csicsergő, mozgékony kisfiú. Imádja a zenét, rengeteg időt el tud azzal tölteni, hogy zenei videókat néz a gyerekdaloktól kezdve Marcus Miller-en át Gershwin-ig. Persze olyanokat is hallgat, amikben anya énekel, de inkább élőben adok neki a “műsort” dalokkal, mondókákkal, de ő is rengeteget mondókázik. Nagy szerencsém van, mert egészséges kisfiú, sosem volt vele semmi probléma, bár a mai napig nem alussza végig az éjszakákat – áradozott kisfiáról Lajtai Kati, aki igyekszik minden pillanatát kiélvezni az anyaságnak.


– Nagyon élvezem a kisfiammal eltöltött perceket, és hihetetlen, hogy mennyi mindenre meg tud tanítani egy ilyen kis ember. Én például sokkal türelmesebb lettem általa. Az elején kicsit tartottam attól, milyen anyuka leszek, hiszen amellett, hogy csodálatos dolog, hatalmas feladat is, de hamar rájöttem, hogy az anyaságra nem lehet előre felkészülni, vizsgázni és diplomázni. Az minden nappal, korszakkal egy újabb kalandos feladatgyűjtemény, amihez fel kell nőnöm. Az első pár évet mindenképpen meg akartam őrizni magunknak Mátémmal. Ki akartam élvezni minden pillanatát, ezért a Budapest Voices acapella együttesem mellett minden egyéb felkérésnek ellenálltam. Most jött el az az időszak, hogy bele merjek vágni egy-két projektbe – mondta az énekesnő. Kati és párja között mostanság egyre többet kerül szóba a családbővítés.

– Szerintem sokaknál két év után jön először az újabb gyerkőc gondolata, és ez nálunk is így van. Mostanában a párommal egyre többet kerül szóba, hogy jöhet a kistestvér. Szerencsések voltunk Máténál is, mert amint eldöntöttük, hogy babát szeretnénk, jött is, és remélem, ez majd a következőnél is így lesz. A kedvenc nagymamám példája miatt fiatal koromban négy gyermeket álmodtam magamnak. Picit későn indultunk neki a családalapításnak ahhoz, hogy ezt beteljesítsem, de annak is nagyon örülök, hogy Máté van nekünk, és ki tudja, lehet, hogy nemsokára kistesója is lesz.


Kapcsolódó Cikkek

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.