EUR: 323,88 Ft
CHF: 285,04 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Egyéb XV.kerület

László Tamás indul a polgármesteri posztért

László Tamás már volt a kerület polgármestere, az elmúlt években pedig országgyűlési képviselőként dolgozott a lakosokért

A Fidesz–KDNP László Tamás korábbi polgármestert, volt országgyűlési képviselőt indítja a XV. kerületi időközi polgármester-választáson. A helyi szervezet javaslata alapján erről egyhangúlag döntött a Fidesz budapesti elnöksége.

László Tamás – aki városépítési és városgazdálkodási szakmérnök – 2010-től egy cikluson keresztül volt a Rákospalotát, Pestújhelyt és Újpalotát magában foglaló kerület polgármestere.


Ezalatt egyebek mellett új közösségi terek létrehozásáért, a közterületek és a lakótelepek megújításáért, valamint a kertvárosi rész fejlesztéséért dolgozott. A politikus 2006 és 2018 között három cikluson át volt a Fidesz képviselője a parlamentben, a kormánypártnak 2004 óta tagja és kerületi elnöke.

„Nem lesz könnyű ez a feladat, hiszen egy igen megosztott testületben kell elérni, hogy a kerületben sajnálatos módon megtorpant fejlődés ismét meginduljon. Szomorúan látom, hogy az elmúlt négy évben a baloldal szinte semmilyen fejlesztést nem kezdeményezett, csak azok haladtak előre, amelyeket 2014-ig indítottam el. Ezért és a lakosságtól érkezett számos megkeresés miatt döntöttem úgy, hogy vállalom a feladatot. Köszönöm ezúton is a bizalmat! Kérem, hogy támogassatok a kampány során is, hogy egy virágzó kerületben élhessünk a jövőben” – írta a döntés után László Tamás hivatalos Facebook-oldalán.

Kapcsolódó Cikkek