EUR: 326,80 Ft
CHF: 280,77 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb XV.kerület

László Tamás indul a polgármesteri posztért

László Tamás már volt a kerület polgármestere, az elmúlt években pedig országgyűlési képviselőként dolgozott a lakosokért

A Fidesz–KDNP László Tamás korábbi polgármestert, volt országgyűlési képviselőt indítja a XV. kerületi időközi polgármester-választáson. A helyi szervezet javaslata alapján erről egyhangúlag döntött a Fidesz budapesti elnöksége.

László Tamás – aki városépítési és városgazdálkodási szakmérnök – 2010-től egy cikluson keresztül volt a Rákospalotát, Pestújhelyt és Újpalotát magában foglaló kerület polgármestere.


Ezalatt egyebek mellett új közösségi terek létrehozásáért, a közterületek és a lakótelepek megújításáért, valamint a kertvárosi rész fejlesztéséért dolgozott. A politikus 2006 és 2018 között három cikluson át volt a Fidesz képviselője a parlamentben, a kormánypártnak 2004 óta tagja és kerületi elnöke.

„Nem lesz könnyű ez a feladat, hiszen egy igen megosztott testületben kell elérni, hogy a kerületben sajnálatos módon megtorpant fejlődés ismét meginduljon. Szomorúan látom, hogy az elmúlt négy évben a baloldal szinte semmilyen fejlesztést nem kezdeményezett, csak azok haladtak előre, amelyeket 2014-ig indítottam el. Ezért és a lakosságtól érkezett számos megkeresés miatt döntöttem úgy, hogy vállalom a feladatot. Köszönöm ezúton is a bizalmat! Kérem, hogy támogassatok a kampány során is, hogy egy virágzó kerületben élhessünk a jövőben” – írta a döntés után László Tamás hivatalos Facebook-oldalán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.