EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Levélben kérleli Pécsi Ildikót az unokája

Az utolsó szalmaszálba, a nagyanyai szeretetbe próbál belekapaszkodni Pártos Csilla és fia, Csaba. A Lokál értesülései szerint a Kossuth-díjas művésznőnek levelet írt unokája, hogy elkerüljék a végrehajtást.

Fotó: Mészáros Diána


Nemrégiben, hosszú idő után először kapcsolatba lépett nagymamájával ifjabb Szűcs Csaba, Pártos Csilla fia. A 19 éves fiatalember viszonya az évek óta tartó pereskedés alatt megromlott Pécsi Ildikóval, gyakorlatilag szóba sem álltak egymással. A közelmúltban a bíróság jogerősen is kimondta, hogy az egykori családi otthont, amely Pécsi Ildikó tulajdona, el kell hagynia az ott élő Pártos Csillának és felnőtté érett fiának. A döntés ellenére nem voltak hajlandóak elköltözni, azután sem, hogy felszólító levelet kaptak Magyar Györgytől, Pécsi Ildikó ügyvédjétől. Ezt követően fordult a művésznő és ügyvédje a bírósági végrehajtókhoz. Úgy tűnik, ettől megingott Pártos Csilláék magabiztossága, hiszen Csaba, az unoka tollat ragadott, és levelet írt nagymamájának. A levélben közölte, hogy ha édesanyját ki is lakoltatják, ő nem szeretne elköltözni arról a helyről, ahová minden emléke köti, ahol felnőtt. Arra kérte Pécsi Ildikót, hogy legyen erre tekintettel. A levéllel kapcsolatban szerettük volna megtudni Pécsi Ildikó álláspontját, de csak ügyvédje válaszolt.
– A jogerős bírósági döntés minden jogosulatlan ingatlanhasználóra vonatkozik. Az ingatlant álláspontunk szerint Pártos Csillának és fiának is el kell hagynia – hangzott a határozott válasz Magyar Györgytől, aki hozzátette: ügyfele tudomása szerint nem válaszolt az unokájától kapott levélre.
Kerestük Pátos Csilla ügyvédjét is, de dr. Gerencsér András azt közölte, hogy nincs semmilyen a nyilvánosságra tartozó információja.
Mint ismeretes, 2015-ben ingatlanper kezdődött Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között, miután a művésznő fia, Csaba bejelentette válását, azonban Pártos a szakítás után is a rózsadombi ingatlanban lakott fiával. Egy évvel a válás után Pécsi jogi útra terelte az ügyet, mert szerette volna, ha az évtizedek gondos munkájával megteremtett otthon az ő tulajdonában marad. A három éven át tartó pereskedést követően idén februárban az ítélőtábla kimondta, hogy Pártoséknak költözniük kell a lakásból.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.