EUR: 345,24 Ft
CHF: 320,12 Ft
2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Extra

Liptai Claudia: Megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk

Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjéről a Best magazin közölt újabb exkluzív részleteket, amiből kiderül, hogy az ifjú pár hagyományos fogásokkal, nyitótánccal, limbóhintóval és rohamosztagossal mulatta át az éjszakát. 

Liptai Claudia, Gondolj rám c. film bemutatója a MOM Parkban (Fotó: Máté Krisztián)

Liptai Claudia és Pataki Ádám megható ceremóniája után egy fergeteges hangulatú buli vette kezdetét a sárospusztai kúrián. Az újdonsült férj köszöntőjét követően a vendégek hagyományos ételeket, valamint a Pataki cukrászda süteményeit és fagylaltjait kóstolhatták meg, amit minőségi szeszes italokkal öblítettek le. A legkülönlegesebb az ötéves ágyas Pataki-féle meggypálinka volt, amit Ádám testvére jóval édesapjuk halála után talált meg a pincében és amit kifejezetten erre az alkalomra tartogattak.


A vacsora után a Pataki házaspár átöltözött. Claudia egy mélyen dekoltált piros ruhában, míg Ádám kockás ingben és kalapban tért vissza, hogy bemutassák nyitótáncukat, méghozzá countryzenére. Ezután megérkezett az esküvői torta, amit a Star Warsból ismert birodalmi rohamosztagos tolt be. Köztudott, hogy mindketten rajonganak a kultikus filmért, a ceremónián is erre vonultak be, így az sem volt meglepő, hogy a négyemeletes esküvői dobostorta tetején Leia hercegnő és Han Solo jelképezte az ifjú párt.

„Szerintem mindenki nagyon jól érezte magát, megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk” – mondta Claudia a buli után a Bestnek.


 

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek