2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Liptai Claudia: Megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk

Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjéről a Best magazin közölt újabb exkluzív részleteket, amiből kiderül, hogy az ifjú pár hagyományos fogásokkal, nyitótánccal, limbóhintóval és rohamosztagossal mulatta át az éjszakát. 

Liptai Claudia, Gondolj rám c. film bemutatója a MOM Parkban (Fotó: Máté Krisztián)

Liptai Claudia és Pataki Ádám megható ceremóniája után egy fergeteges hangulatú buli vette kezdetét a sárospusztai kúrián. Az újdonsült férj köszöntőjét követően a vendégek hagyományos ételeket, valamint a Pataki cukrászda süteményeit és fagylaltjait kóstolhatták meg, amit minőségi szeszes italokkal öblítettek le. A legkülönlegesebb az ötéves ágyas Pataki-féle meggypálinka volt, amit Ádám testvére jóval édesapjuk halála után talált meg a pincében és amit kifejezetten erre az alkalomra tartogattak.


A vacsora után a Pataki házaspár átöltözött. Claudia egy mélyen dekoltált piros ruhában, míg Ádám kockás ingben és kalapban tért vissza, hogy bemutassák nyitótáncukat, méghozzá countryzenére. Ezután megérkezett az esküvői torta, amit a Star Warsból ismert birodalmi rohamosztagos tolt be. Köztudott, hogy mindketten rajonganak a kultikus filmért, a ceremónián is erre vonultak be, így az sem volt meglepő, hogy a négyemeletes esküvői dobostorta tetején Leia hercegnő és Han Solo jelképezte az ifjú párt.

„Szerintem mindenki nagyon jól érezte magát, megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk” – mondta Claudia a buli után a Bestnek.


 

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Szabó Kitti: Sokként ért a terhességem

    Szabó Kitti: Sokként ért a terhességem

    Szabó Kitti hét év után a TV2 Sztárban Sztár leszek! műsorában tért vissza a képernyőre. A 25 éves versenyző az évek alatt sikeres vlogger és édesanya lett, bár utóbbira nem voltak párjával felkészülve.

  • Irány a színház!

    Irány a színház!

    Harmincnégy színház részvételével, mintegy 200 programmal várja az érdeklődőket szombaton a Színházak Éjszakája. A teátrumok nem csak előadásokkal készülnek, hanem kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal és számos egyéb programon is részt lehet venni.