EUR: 326,30 Ft
CHF: 289,66 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Sport

Lőw a PSG mellett döntött

– Ha az új klubom, a PSG meg tud egyezni a Lipcsével, akkor elképzelhető, hogy hat év után elhagyom a csapatot – jelentette ki tegnap Lőw Zsolt, a Digi Sport Reggeli start című műsorában. A 39 éves szakember elmondta, hogy több ajánlatot is kapott a Lipcsétől, lehetett volna az RB Leipzig, a Red Bull Salzburg és a New York Red Bull vezetőedzője is, mégis távozik.

– Nem volt könnyű, de meghoztam a döntésemet. A párizsi lehetőséget tartottam a legjobbnak szakmailag és a családom szempontjából is, innentől nem az én térfelemen pattog a labda – fogalmazott, hozzátéve, hogy jelenleg még szerződése van a német csapattal.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenkét aranyat szereztünk a budapesti kick-box világkupán

    Tizenkét aranyat szereztünk a budapesti kick-box világkupán

    Minden szempontból sikeres volt a fővárosi BOK Sportcsarnokban lebonyolított kick-box világkupa. Az immár 25. alkalommal megrendezett versenyen rekordlétszámú mezőny, 42 ország közel 1700 sportolója indult. A magyar versenyzők teljesítették a hazai szövetség céljait, miután 12 felnőtt aranyéremmel felülmúlták a tavalyi szereplést.

  • Óriási lépés Tokió felé

    Óriási lépés Tokió felé

    A harmadik helyen végzett Hárspataki Gábor az Isztambulban megrendezett olimpiai kvalifikációs karate versenyen. A 102 ország 1800 sportolójának részvételével lebonyolított viadalon az MTK versenyzője a 75 kg-os súlycsoportban 190 induló között lett bronzérmes – olvasható a kizárólag magyar sportolókkal és magyar sporteseményekkel foglalkozó misportunk.