EUR: 326,37 Ft
CHF: 289,43 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Sport

Lőw Zsolt PSG-s oldalt követett az Instagramon

Bár továbbra sem tudni pontosan, hol folytatja edzői karrierjét Lőw Zsolt, újabb árulkodó jelre lettünk figyelmesek a jövőjét illetően.

Mint ismeretes, a 39 éves szakember a szezon végén elhagyta a RB Leipzig labdarúgócsapatát. A hírek szerint a Paris Saint-Germain új trénere, Thomas Tuchel szeretné a stábjában tudni Párizsban mint másodedzőt, de az is felmerült, hogy a Lipcse vezetőedzője lesz, azonban erre egyre kisebb az esély. Néhány napja a Facebookon jelent meg egy érdekes poszt, amelyet Lőw egyik ismerőse osztott meg. „Így hiteles! Ebből lesz a párizsi! Aki érti, maradjon csendben” – írta a barát.


– Nem tagadom, bennem megérett az elhatározás arra vonatkozóan, milyen irányban szeretnék továbblépni, de amíg az egyeztetések nem fejeződnek be, nem szeretnék és nem is tudok többet mondani ezzel kapcsolatban – nyilatkozta Lőw a Nemzeti Sportnak a minap.

Most a Lokál arra lett figyelmes, hogy a korábbi 25-szörös válogatott védő hétfő este az Instagramon követett egy Edinson Cavaninak, a PSG támadójának dedikált hivatalos szurkolói oldalt. Bár ez persze nem garancia semmire, de amikor a levegőben lóg az utóbbi évek egyik legjelentősebb edzői sikere (a PSG-nél dolgozni abszolút ez a kategória), egy ilyen „követés” a közösségi oldalon több mint gyanús.

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb ferencvárosi aranykor kezdődik

    Újabb ferencvárosi aranykor kezdődik

    A számmisztika elfogult hívei szerint újabb aranykor köszönthet be az FTC pólócsapatánál. Közel 120 évvel ezelőtt, 1910-ben védte meg először vízilabdabajnoki címét a Fradi, utána pedig zsinórban még háromszor lett a legjobb.

  • Búcsúzik Niki Laudától az F1 világa

    Búcsúzik Niki Laudától az F1 világa

    Életének 70. évében elhunyt Niki Lauda háromszoros Forma-1-es világbajnok. Az F1 legenda halálhírét orvosi jelentette be, aki még tavaly tüdőátültetést hajtott végre rajta, de nem pontosított a halál okát.