2019. március 23., szombat
Emőke

Extra

Luxus Vivi: Nálunk mindennap kötelező a szex

Vasvári Vivien április közepén Amerikában hozta világra kisfiát, Edwardot, akinek következő 18 évét máris betáblázta édesanyja. A luxusfeleség gyermekeivel kapcsolatban a céltudatos nevelésben, párjával kapcsolatban pedig a mindennapos kényeztetésben hisz.

Ariana és Edward

Vasvári Vivien gőzerővel készül esküvőjére, és közben két kicsi gyermek is várja otthon. A VIASAT 3 Feleségek luxuskivitelben szőke ciklonja áprilisban adott életet kisfiának, Edwardnak, és ahogy tőle megszokhattuk, máris kész tervekkel állt elő. – Most éppen orosz dadát keresek a kisfiam mellé. Ariana félig orosz származású, így természetesen beszéli a nyelvet, szeretném, ha Edward is hasonló oktatásban részesülne. Ha a gyerekek szinte az első pillanattól több nyelvet hallanak, azonnal megtanulják azokat. Így ugyan később kezdenek el beszélni, de akkor egyszerre több nyelven – fejtegette Vivien, aki szinte semmire nem sajnálja a pénzt, gyermekei taníttatására pedig végképp nem. – Egy kétnyelvű ovi akár évi négy és fél millió forintba is kerülhet, ami sok, de megéri. Most épp orosz dadát keresek, miután pedig a fiam elmúlt egyéves, angol bölcsibe fog járni, mert kell neki a társaság, hogy ne csak velem legyen, hanem gyerekek közt. Szeretném, ha az óvoda után olyan iskolába mehetne, ahonnan egyenes út vezet a Cambridge-i Egyetemre vagy a Harvardra. Épp mint Ariana. Ezeknek az éves tandíja szintén jócskán meghaladja az átlagot, körülbelül hatmillió alsó hangon, de ez csak a tandíj és minden évben egyre több, ahogy nőnek a gyerekek. A hozzá kapcsolódó egyéb költségeket még nem is számoltam, szóval körülbelül évi hét és félmilliónál áll majd meg a gyerekek oktatása fejenként.


Vivien és párja július közepén mondják ki az igent, de a luxusfeleség azt vallja, hogy a házasság nem változtat semmit eddigi életvitelükön, úgy szeretnének élni, ahogy azelőtt tették. – Szerintem nagyon sok házasság azért végződik válással, mert mindkét fél hátradől, belekényelmesedik a helyzetbe. Mi nem vagyunk ilyenek. Bárki bármit mond, mindennek az egyik legfontosabb eleme a szex, ami nálunk mindennapos és kötelező – nevetett Vivi. – Természetesen olykor előfordul, hogy nem úgy jön ki a lépés, de a legtöbb esetben nincs olyan, hogy ne bújnánk össze, és ha épp reggel van rá idő, az sem probléma. Szerintem az intimitás elengedhetetlen a jó házassághoz.

Fecsó és Vivi hamarosan összeházasodnak

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.