EUR: 323,11 Ft
CHF: 286,11 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Extra

Magyarok forgatták Will Smithszel a vb dalát

Teljes titokban, Budapesten készült a 2018-as oroszországi FIFA labdarúgó-világbajnokság hivatalos klipje. Will Smith és Ronaldinho nagyon élvezte a forgatást.

Egy frissen alakult magyar filmes csapat, az Admiral készítette el Budapesten az oroszországi labdarúgó-világbajnokság hivatalos klipjét. A film teljes titokban készült, a csapatnak mindössze néhány napja volt összerakni a koncepciót és a stábot, amelyben nem kisebb világsztárok működtek közre, mint a hazánkban forgató Will Smith, valamint Ronaldinho, Nicky Jam és Era Istrefi.


Budapest változatos és különleges helyszínei közül a választás a Nagyvásártelepre, a Hajógyári-sziget K hídjára, valamint Óbuda egyik lakótelepére esett. A produkcióban több mint 100 táncost, zenészt és futballzsonglőrt láthatunk, hangulatfokozásként pedig driftelő sportautók és vágtató lovasok is szerepeltek.

Már most borítékolható, hogy az idei nyár egyik slágere is ez lesz, hiszen Nicky Jamnek és Era Istrefinek is több száz milliós nézettségű klipjei vannak, Will Smith neve pedig garancia a sikerre. (A vb-vel kapcsolatos további érdekességek a 14–15. oldalon.)

Ronaldinho, Nicky Jam és Will Smith

A Hajógyári Sziget K-hídján is forgatott a stáb

 

Kapcsolódó Cikkek