EUR: 317,55 Ft
CHF: 279,79 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Magyarok forgatták Will Smithszel a vb dalát

Teljes titokban, Budapesten készült a 2018-as oroszországi FIFA labdarúgó-világbajnokság hivatalos klipje. Will Smith és Ronaldinho nagyon élvezte a forgatást.

Egy frissen alakult magyar filmes csapat, az Admiral készítette el Budapesten az oroszországi labdarúgó-világbajnokság hivatalos klipjét. A film teljes titokban készült, a csapatnak mindössze néhány napja volt összerakni a koncepciót és a stábot, amelyben nem kisebb világsztárok működtek közre, mint a hazánkban forgató Will Smith, valamint Ronaldinho, Nicky Jam és Era Istrefi.


Budapest változatos és különleges helyszínei közül a választás a Nagyvásártelepre, a Hajógyári-sziget K hídjára, valamint Óbuda egyik lakótelepére esett. A produkcióban több mint 100 táncost, zenészt és futballzsonglőrt láthatunk, hangulatfokozásként pedig driftelő sportautók és vágtató lovasok is szerepeltek.

Már most borítékolható, hogy az idei nyár egyik slágere is ez lesz, hiszen Nicky Jamnek és Era Istrefinek is több száz milliós nézettségű klipjei vannak, Will Smith neve pedig garancia a sikerre. (A vb-vel kapcsolatos további érdekességek a 14–15. oldalon.)

Ronaldinho, Nicky Jam és Will Smith

A Hajógyári Sziget K-hídján is forgatott a stáb

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.

 • Nyugtatózza magát Khloe

  Nyugtatózza magát Khloe

  Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woods-al, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.