2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Magyarok forgatták Will Smithszel a vb dalát

Teljes titokban, Budapesten készült a 2018-as oroszországi FIFA labdarúgó-világbajnokság hivatalos klipje. Will Smith és Ronaldinho nagyon élvezte a forgatást.

Egy frissen alakult magyar filmes csapat, az Admiral készítette el Budapesten az oroszországi labdarúgó-világbajnokság hivatalos klipjét. A film teljes titokban készült, a csapatnak mindössze néhány napja volt összerakni a koncepciót és a stábot, amelyben nem kisebb világsztárok működtek közre, mint a hazánkban forgató Will Smith, valamint Ronaldinho, Nicky Jam és Era Istrefi.


Budapest változatos és különleges helyszínei közül a választás a Nagyvásártelepre, a Hajógyári-sziget K hídjára, valamint Óbuda egyik lakótelepére esett. A produkcióban több mint 100 táncost, zenészt és futballzsonglőrt láthatunk, hangulatfokozásként pedig driftelő sportautók és vágtató lovasok is szerepeltek.

Már most borítékolható, hogy az idei nyár egyik slágere is ez lesz, hiszen Nicky Jamnek és Era Istrefinek is több száz milliós nézettségű klipjei vannak, Will Smith neve pedig garancia a sikerre. (A vb-vel kapcsolatos további érdekességek a 14–15. oldalon.)

Ronaldinho, Nicky Jam és Will Smith

A Hajógyári Sziget K-hídján is forgatott a stáb

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.