EUR: 332,10 Ft
CHF: 304,20 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Extra

Majka: Édesanyám feladta a harcot

Élete legnehezebb óráit éli át Majka, hiszen nemrég elvesztette édesanyját, Ibolyát.  A rapper szerint az asszony 19 év küzdelem után feladta a harcot a betegséggel szemben.

– Sajnos az én drága édesanyám elköszönt tőlünk. Neki ez maga volt a megváltás azok után, amit az elmúlt évben átélt. Láttam, hogyan változik meg az az ember, aki egykor egy életerős, életvidám asszony volt. Az elmúlt 19 évben kemoterápiás kezelésekre járt, öt évig volt tünetmentes. Most gyakorlatilag feladta a harcot – közölte élő videóban a megrázó hírt rajongóival a rapper, félúton a Budapest Parkban tartott koncertjére menet. A bejelentés mindenkit meglepett, hiszen a videó elején Majka még boldogan mesélt arról, hogy kik lesznek a meghívott vendégei, és milyen hangulatra lehet számítani a szabadtéri bulin. Csak kilenc perc után váltott át a komorabb témára, aminek kapcsán azt is elárulta, hogy most úgy érzi, itt az ideje felnőnie.


– Nagyon nehéz, most már nincs anya, nincs apa, ilyenkor az embernek fel kell nőnie, hiszen van egy családom, amelyet mindennél jobban szeretek – tette hozzá Majka, aki a videóban azt is elmondja, ma búcsúzik el végleg édesanyjától a temetőben.

Ibolya hosszú ideje küzdött a rákkal, ám mindvégig hatalmas lelkierőről és optimizmusról adott tanúbizonyságot. Két évvel ezelőtt a Ripostnak mesélt arról, hogy a legfájdalmasabb órákat a humor segítségével vészeli át.


– Nem volt könnyű az út idáig, néha magával ragad a mély szomorúság, olyankor kisírom magam, aztán nevetek egy jót. Morbid humorral élem a mindennapjaimat – mondta akkor Ibolya néni, akiért a rapper az utolsó percig minden tőle telhetőt megtett.

(DFP)

 

Kapcsolódó Cikkek