EUR: 323,28 Ft
CHF: 285,30 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Sport

Maradona belebolondult a vb-lázba

Ilyen a futball, mondhatnánk. Argentína nagy nehezen legyőzte 2-1-re Nigériát, így bejutott a nyolcaddöntőbe. Messiék úgy ünnepeltek, mintha megnyerték volna a tornát, de a show-t így is Diego Maradona vitte el, aki a helyszínen nézte végig a mérkőzést. Szerencsétlen operatőrök nem győzték mutogatni a meccs közben a megvadult egykori világbajnokot.

 

Az egész azzal kezdődött, hogy Maradona istenként köszöntette magát a szurkolókkal.


Credit line: Profimedia, TASS

 

Szereti magát, ezt mindenki tudja, de talán nincs is annál maradonásabb dolog, mint amikor Maradona lenget egy zászlót, amin Maradona látható.

Credit line: Profimedia, Press Association

 

Amikor Lionel Messi megszerezte Argentína vezető gólját, valami egészen különös, látomásos élményben volt része.


A második félidő közepén már annyira jól érezte magát, hogy táncra perdült egy nigériai szurkolóval. Hiába, sosem tudott ellenállni a nőknek…

Még egy ekkora showmanre is ráfér a pihenés, de talán nem hazája sorsdöntő meccsén kellene elbóbiskolnia. Biztos a tánc miatt fáradt el.

A végén pedig jött az, amire senki sem számított. Közelről láthattuk Isten kezének a középső ujjait. Mindenesetre a Hublot marketingesei biztos hálásak a mozdulatért…

Credit line: Profimedia, TASS

 

Nem tudni, hogy a stressz vagy esetleg valami kétes eredetű por a hibás, de a meccs végén orvost kellett hívni hozzá és csak segítséggel tudta elhagyni a tribünt. Később a Facebookon üzent a rajongóinak. – A meccs szünetében nagyon fájt a nyakam, az orvosom megvizsgált és azt javasolta, hogy menjek haza pihenni a második félidő előtt. Maradni akartam, hogyan hagyhattam volna ott egy ilyen találkozót? – írta.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Beckham miami csapata kispadjára ültené Zidane-t

  Beckham miami csapata kispadjára ültené Zidane-t

  Újra egy csapatban lesz David Beckham és korábbi madridi klubtársa, Zinedine Zidane? A már visszavonult angol futballcsillag szeretné Zizou-t floridai futballcsapata, az idén alakult Inter Miami kispadjára ültetni.

 • Rekordlétszámmal rajtol a sporttörténelmi darts Eb Budapesten

  Rekordlétszámmal rajtol a sporttörténelmi darts Eb Budapesten

  Rekordlétszám, 38 ország 288 versenyzője vesz részt a szeptember 26. és 28. között Budapesten sorra kerülő steel darts Európa-bajnokságon. A sporttörténelmi kontinensviadalon – hiszen Magyarország először rendez felnőtt darts világversenyt – a hazai szakvezetés a válogatottaktól a mezőny első felébe jutást várja, és bizakodik az éremszerzésben is.

 • Tiger Woods öt év után nyert újra

  Tiger Woods öt év után nyert újra

  Tökéletesre sikerült Tiger Woods visszatérő szezonjának zárása: a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) 2017/18-as utolsó versenyén, az Atlantában rendezett Tour Championshipen győzni tudott, ezzel öt év után először bizonyult a legjobbnak egy tornán.