2019. szeptember 18., szerda
Diána

Sport

Maradona belebolondult a vb-lázba

Ilyen a futball, mondhatnánk. Argentína nagy nehezen legyőzte 2-1-re Nigériát, így bejutott a nyolcaddöntőbe. Messiék úgy ünnepeltek, mintha megnyerték volna a tornát, de a show-t így is Diego Maradona vitte el, aki a helyszínen nézte végig a mérkőzést. Szerencsétlen operatőrök nem győzték mutogatni a meccs közben a megvadult egykori világbajnokot.

 

Az egész azzal kezdődött, hogy Maradona istenként köszöntette magát a szurkolókkal.


Credit line: Profimedia, TASS

 

Szereti magát, ezt mindenki tudja, de talán nincs is annál maradonásabb dolog, mint amikor Maradona lenget egy zászlót, amin Maradona látható.

Credit line: Profimedia, Press Association

 

Amikor Lionel Messi megszerezte Argentína vezető gólját, valami egészen különös, látomásos élményben volt része.


A második félidő közepén már annyira jól érezte magát, hogy táncra perdült egy nigériai szurkolóval. Hiába, sosem tudott ellenállni a nőknek…

Még egy ekkora showmanre is ráfér a pihenés, de talán nem hazája sorsdöntő meccsén kellene elbóbiskolnia. Biztos a tánc miatt fáradt el.

A végén pedig jött az, amire senki sem számított. Közelről láthattuk Isten kezének a középső ujjait. Mindenesetre a Hublot marketingesei biztos hálásak a mozdulatért…

Credit line: Profimedia, TASS

 

Nem tudni, hogy a stressz vagy esetleg valami kétes eredetű por a hibás, de a meccs végén orvost kellett hívni hozzá és csak segítséggel tudta elhagyni a tribünt. Később a Facebookon üzent a rajongóinak. – A meccs szünetében nagyon fájt a nyakam, az orvosom megvizsgált és azt javasolta, hogy menjek haza pihenni a második félidő előtt. Maradni akartam, hogyan hagyhattam volna ott egy ilyen találkozót? – írta.

 

Kapcsolódó Cikkek