2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Sport

Maradona mutogatott, majd rosszul lett – Videó!

Sajátosan viselkedett, majd rosszul lett Diego Maradona a szentpétervári stadionban, ahol az argentin válogatott kedden 2-1-re legyőzte Nigériát, s ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe a labdarúgó-világbajnokságon.

A botrányairól és szókimondásáról is elhíresült sztár a díszpáholyban hol sírva fohászkodott, hol aludni látszott, a győzelem után pedig dülöngélve a középső ujjait mutogatta a közönségnek. Egy internetre felkerült videofelvétel szerint csak segítséggel tudta elhagyni a tribünt, majd egy közeli helyiségben orvosi ellátásban részesült – a La Nacion napilap szerint alacsony vérnyomása miatt.


Az ESPN sportcsatorna argentin honlapja szerint az 57 éves Maradonát kórházba szállították, de más sajtóorgánumok cáfolták ezt.

“Szeretném mindenkinek elmondani, hogy jól vagyok, nem voltam és nem is vagyok kórházban” – jelentette be Maradona szerdán napközben, az Instagramon. Hozzátette: a keddi mérkőzés félidejében “fájt a nyaka”, amelyet a szünetben megmutatott egy orvosnak.


“Azt javasolta, hogy menjek haza, de én mindenképpen maradni akartam” – utalt arra, hogy az izgalmas találkozón végig nyílt volt a továbbjutás. Hozzátette: “hogyan lettem volna képes elmenni?”. A bejegyzését a rá jellemző stílusban zárta: “mindenkit csókolok, bocsánat, hogy ijedelmet okoztam, köszönöm a támogatást, Diego még marad egy ideig”.

A korábban évekig kokainfüggőséggel küszködő világbajnok egy hete lesújtó véleményt fogalmazott meg a válogatottról, amely szerinte a csoportmérkőzések után búcsúzik a vb-től. Előzőleg azzal is botrányt keltett, hogy a díszpáholyban szivarozott, ezért később elnézést kért, mondván, nem tudta, hogy nem szabad dohányozni a stadionokban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    A júliusban visszatért lendület ellenére a későbbiekben változékonyan alakulhat az építőipar teljesítménye, de a jelek szerint a harmadik negyedévben is az első félévihez hasonló, 1 százalékpont körüli mértékben járulhat hozzá a gazdaság (GDP) növekedéséhez – így értékelték az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken kiadott adatait.

  • Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Odaszúrt a Barcelona vezetőségének Lionel Messi. A Marca című spanyol lapnak adott interjújában annak a véleményének adott hangot, hogy a klub nem biztos, hogy mindent megtett Neymar szerződtetéséért.