EUR: 323,97 Ft
CHF: 285,38 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Sport

Maradona mutogatott, majd rosszul lett – Videó!

Sajátosan viselkedett, majd rosszul lett Diego Maradona a szentpétervári stadionban, ahol az argentin válogatott kedden 2-1-re legyőzte Nigériát, s ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe a labdarúgó-világbajnokságon.

A botrányairól és szókimondásáról is elhíresült sztár a díszpáholyban hol sírva fohászkodott, hol aludni látszott, a győzelem után pedig dülöngélve a középső ujjait mutogatta a közönségnek. Egy internetre felkerült videofelvétel szerint csak segítséggel tudta elhagyni a tribünt, majd egy közeli helyiségben orvosi ellátásban részesült – a La Nacion napilap szerint alacsony vérnyomása miatt.


Az ESPN sportcsatorna argentin honlapja szerint az 57 éves Maradonát kórházba szállították, de más sajtóorgánumok cáfolták ezt.

“Szeretném mindenkinek elmondani, hogy jól vagyok, nem voltam és nem is vagyok kórházban” – jelentette be Maradona szerdán napközben, az Instagramon. Hozzátette: a keddi mérkőzés félidejében “fájt a nyaka”, amelyet a szünetben megmutatott egy orvosnak.


“Azt javasolta, hogy menjek haza, de én mindenképpen maradni akartam” – utalt arra, hogy az izgalmas találkozón végig nyílt volt a továbbjutás. Hozzátette: “hogyan lettem volna képes elmenni?”. A bejegyzését a rá jellemző stílusban zárta: “mindenkit csókolok, bocsánat, hogy ijedelmet okoztam, köszönöm a támogatást, Diego még marad egy ideig”.

A korábban évekig kokainfüggőséggel küszködő világbajnok egy hete lesújtó véleményt fogalmazott meg a válogatottról, amely szerinte a csoportmérkőzések után búcsúzik a vb-től. Előzőleg azzal is botrányt keltett, hogy a díszpáholyban szivarozott, ezért később elnézést kért, mondván, nem tudta, hogy nem szabad dohányozni a stadionokban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Modric lett 2018 legjobb focistája

  Modric lett 2018 legjobb focistája

  Hétfőn este Londonban rendezte idei díjátadó gáláját a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségét (FIFA). Az év legjobb játékosa Luka Modric, a Real Madrid középpályása lett, míg a Puskás-díjat Mohamed Szalah vehette át az Everton ellen szerzett góljáért.

 • Székekkel támadtak egymásra a szurkolók

  Székekkel támadtak egymásra a szurkolók

  Futballstadionokban megszokottnak lehet nevezni, hogy a szurkolók összecsapnak egymással, azonban a kosárlabdapályákon ritkán fordul elő, hogy összeverekednek a drukker.

 • Volt Vidi-edző veheti át az AS Romát

  Volt Vidi-edző veheti át az AS Romát

  Veszélyben lehet Eusebio Di Francesco vezetőedző állása az AS Románál, a klub vezetősége a hírek szerint már ki is szemelte az utódját, aki nem más lehte, mint a MOL Vidi FC-t korábban irányító Paulo Sousa.