EUR: 323,08 Ft
CHF: 286,06 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Sport

Medencébe fulladt az olimpiai bajnok kislánya

Bode Miller amerikai olimpiai és világbajnok alpesi síző 19 hónapos kislánya úszómedencébe fulladt Dél-Kaliforniában. A sikertelen újraélesztési kísérlet után a kislányt a sürgősségi osztályra vitték. Emeline Miller vasárnap hunyt el a kórházban, egy nappal a balesetet követően.

– Le vagyunk sújtva. Soha nem gondoltam volna, hogy ekkora fájdalmat kell megtapasztalnunk. Nem fogjuk elfelejteni soha – írta Miller az Instagram-oldalán, kérve mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a család gyászát.

A 40 éves Bode Miller a legsikeresebb amerikai alpesi síző, 33 világkupa-győzelmet aratott, négyszer volt világbajnok, hat olimpiai érmet szerzett, köztük egy aranyat a 2010-es vancouveri téli ötkarikás játékokon.

(MTI/EPA/Stephan Jansen)

Kapcsolódó Cikkek

  • A világ legöregebb vívója még mindig pástra lép

    A világ legöregebb vívója még mindig pástra lép

    Boros Péter, a világ legöregebb aktív vívója a minap ünnepelte 85. születésnapját. Természetesen a páston, illetve mellette, hiszen az OSC Semmelweis utcai vívótermében köszöntötték sporttársai, tanítványai és barátai az örökifjú pengeforgatót.

  • Perelnek az erőszakkal vádolt sportolók?

    Perelnek az erőszakkal vádolt sportolók?

    Egyelőre csak afféle árnyékbokszolásban merül ki a nemi erőszakkal meggyanúsított két vízilabdázó jogi képviselőinek tevékenysége. Hegedűs László és Gatter László ügyvéd szerint sem gyanúsítottként, sem tanúként nem hallgatták ki ügyfeleiket, így az ellenük esetleg meginduló eljárás stratégiáját sem igazán tudták kidolgozni.