2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb XVI.kerület

Még lehet jelentkezni az őszi tárlatra

A Corvin Művészklub várja a XVI. kerületi alkotó művészek, művészetkedvelő és pártoló lakosok jelentkezését az idei őszi tárlatra. Jelentkezni bármilyen  képző-, ipar- és népművészeti munkával lehet.

Mint lapunk megtudta, mindenki maximum három, az utóbbi két évben készült alkotását küldheti be. A műveket kiállításra alkalmas állapotban, ép keretben, akasztóval, névvel, címmel, mérettel, a technika megjelölésével kérik beadni. Jelentkezni már most lehet, sőt Koltayné Zolder Klára, a Corvin Művészklub vezetője mint koordinátor mindenkinek segítséget nyújt, aki megkeresi őt a 406-8529-es telefonszámon. A műveket szeptember 3-án 10–14 óra és szeptember 4-én 14–19 óra között lehet leadni az Erzsébetligeti Színházban. A pályaműveket szakmai zsűri bírálja el. A kiállításmegnyitó szeptember 6-án 18 órakor lesz az Erzsébetligeti Színház Harmónia Szalonjában.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.