EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb XVI.kerület

Még lehet jelentkezni az őszi tárlatra

A Corvin Művészklub várja a XVI. kerületi alkotó művészek, művészetkedvelő és pártoló lakosok jelentkezését az idei őszi tárlatra. Jelentkezni bármilyen  képző-, ipar- és népművészeti munkával lehet.

Mint lapunk megtudta, mindenki maximum három, az utóbbi két évben készült alkotását küldheti be. A műveket kiállításra alkalmas állapotban, ép keretben, akasztóval, névvel, címmel, mérettel, a technika megjelölésével kérik beadni. Jelentkezni már most lehet, sőt Koltayné Zolder Klára, a Corvin Művészklub vezetője mint koordinátor mindenkinek segítséget nyújt, aki megkeresi őt a 406-8529-es telefonszámon. A műveket szeptember 3-án 10–14 óra és szeptember 4-én 14–19 óra között lehet leadni az Erzsébetligeti Színházban. A pályaműveket szakmai zsűri bírálja el. A kiállításmegnyitó szeptember 6-án 18 órakor lesz az Erzsébetligeti Színház Harmónia Szalonjában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.