EUR: 325,95 Ft
CHF: 294,54 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Megható pillanatok A Nagy Duettben

Vasárnap véget ért a Tv2 A Nagy Duett című műsorának hatodik évada. Az elmúlt nyolc hét alatt a sok nevetés mellett olykor könnyek is szöktek a nézők és a versenyzők szemébe, ezekből válogattuk ki a legmeghatóbb pillanatokat. 

Horvát Tomi és Balázs Andi
Fotó: Mészáros Diána

A Nagy Duett hatodik évadának győztes párosa, Balázs Andi és Horváth Tomi az anyák napi adásban énekelték a Kell ott fenn egy ország című dalt, amivel elhunyt édesanyjaikra emlékeztek. A produkciót a versenyzők és a zsűri is megkönnyezte.


fotó: tv2

 

Rózsa György a hetedik adásban énekelte párjával, Csobot Adéllal Márti dalát. A mindig vidám műsorvezető könnyeivel küszködve adta elő a produkciót. „Ne haragudjatok. Én ötven év alatt egyszer sem sírtam kamera előtt, de eszembe jutottak elhunyt szüleim, feleségem, kistestvérem” – mondta a tévés a zsűri értékelését követően.

fotó: tv2

Liptai Claudia édesanyja emlékére a vasárnapi döntőt fehér ruhában vezette. „Anyukám emlékére minden műsor döntőjén fehérben vagyok. Ma sem lehet ez másként” – írta közösségi oldalára a műsorvezető.

Kismamák versenye

A versenyzők közül Csobot Adél már kismamaként kezdett neki az idei duettnek, az első adásban pedig Kollányi Zsuzsi jelentette be, hogy várandós. Pár hétre rá Tápai Szabina is boldogan számolt be arról, hogy férjével második gyermeküket várják. A zsűritagok közül Nagy Adri kisfiával a szíve alatt pontozta a produkciókat, majd Kasza Tibi is elújságolta, hogy feleségével első gyermeküket várják.

Fotó: Mészáros Diána

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.