EUR: 322,83 Ft
CHF: 286,86 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Miskolc

Megkezdték a felkészülést a diósgyőri labdarúgók

A DVTK labdarúgócsapata már megkezdte a felkészülést a következő élvonalbeli szezonra, a csapat kerete némileg változott az elmúlt idényhez képest.

Fernando Fernandez vezetőedző azt mondta, a csapat tagjai túlestek az orvosi vizsgálaton, miként az első edzésen is. Tomislav Mazalovic személyében tapasztalt horvát középpályással erősítettek, aki bemutatkozott hazája korosztályos válogatottjaiban, a horvát élvonalban pedig összesen 201 alkalommal lépett pályára.

Hamar előkerült a labda a DVTK-nál – fotó: dvtk.eu

Több játékos, például Kocsis Gergő, Szarka Ákos és Diego Vela távozott Miskolcról. A DVTK a június 2-i utolsó fordulóban őrizte meg élvonalbeli tagságát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.