EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Miskolc

Megkezdték a felkészülést a diósgyőri labdarúgók

A DVTK labdarúgócsapata már megkezdte a felkészülést a következő élvonalbeli szezonra, a csapat kerete némileg változott az elmúlt idényhez képest.

Fernando Fernandez vezetőedző azt mondta, a csapat tagjai túlestek az orvosi vizsgálaton, miként az első edzésen is. Tomislav Mazalovic személyében tapasztalt horvát középpályással erősítettek, aki bemutatkozott hazája korosztályos válogatottjaiban, a horvát élvonalban pedig összesen 201 alkalommal lépett pályára.

Hamar előkerült a labda a DVTK-nál – fotó: dvtk.eu

Több játékos, például Kocsis Gergő, Szarka Ákos és Diego Vela távozott Miskolcról. A DVTK a június 2-i utolsó fordulóban őrizte meg élvonalbeli tagságát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.