EUR: 326,51 Ft
CHF: 280,66 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Extra

Meglepetésalbummal állt elő Beyoncé és Jay-Z

Közös, a szerelmüket ünneplő albummal lepte meg rajongóit a híres zenész házaspár, Beyoncé és Jay-Z.

A 36 éves popdíva és férje, a 48 éves rapper egy szombat esti londoni koncerten jelentette be az Everything is Love megszületését, amely kizárólag az érdekeltségükbe tartozó Tidal internetes zeneszolgáltatón érhető el.


Az albumon kilenc új dal szerepel, továbbá egy videó, amelyet az Apeshit nevű számhoz forgattak a párizsi Louvre-ban. A klip pár óra alatt milliós nézettséget ért el a YouTube-on.

Az albumot nem lehet letölteni Spotifyról, sőt az egyik dalban Beyoncé sértegeti a Tidalnél sokkal ismertebb zeneszolgáltatót.

A pár lángoló szerelmét és boldog házasságát ünnepli a meglepetésalbumon, amely zeneileg Beyoncé lágyabb soulját ötvözi a hiphoppal, amelyről Jay-Z ismert.

Beyoncé és Jay-Z azonban az utóbbi években főleg kapcsolati problémáik miatt kerültek be a hírekbe, ezeket a gondokat mindketten a saját zenéjükben is feldolgozták. Az énekesnő Lemonade című 2016-os albumában félrelépéssel vádolta partnerét, aki erre válaszul 4:44 című albumán kért bocsánatot.

Kapcsolódó Cikkek

  • Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Idén hatodik alkalommal rendezték meg a BioTechUSA – FitBalance Beach Body rendezvényt, ezúttal „Budapest tengerpartján” vagyis a Lupa Premium Beach-en. Az esemény fókuszában az egészséges életmód és a változatos mozgás állt, mely nem csak a fitneszmodellek, de a jelenlévő sztárok, köztük Kulcsár Edina és Tápai Szabina számára is különösen fontos.

  • Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    A Forbes minden évben összeállítást készít a 100 legjobban fizetett celebről. A lista idén sem maradt el, mi pedig megmutatjuk, hogy ki az öt leggazdagabb és legismertebb híresség, akiknek még az unokái sem fognak szűkölködni.