2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Meglepetéssel készül Keszthelyi Vivien

Bár az Audi R8 LMS Cup résztvevői nyári szünetüket töltik, Keszthelyi Vivient továbbra sem kell nélkülöznie a rajongóknak.

A világ legfiatalabb női GT-kategóriás versenyzőjével – aki a két héttel ezelőtti, Hungaroringen megrendezett futamon a parádés 2. helyet szerezte meg – ezúttal a Red Bull Air Race Duna-parti rendezvényhelyszínén találkozhatnak a szurkolók.


A 2003 óta szinte minden évben megrendezett Red Bull Air Race a június 23-24-i hétvégén érkezik Budapestre, ahol rendkívül változatos és izgalmas programok várják a kilátogatókat. Az esemény évről évre nézők százezreit vonzza, nem véletlenül: a hajmeresztő manőverekhez a Parlament, a budai vár és a Gellért-hegy szolgáltatja a festői hátteret. Az idei versenyen – amely a Red Bull legnagyobb magyarországi rendezvénye – az eSport is nagy hangsúlyt kap. Keszthelyi Vivien amellett, hogy eleget tesz támogatója, a Red Bull meghívásának, csapata szimulátoros egységének, a VRS eSport – Virtual SimRacingnek a standján várja majd az érdeklődőket. Itt, a versenysport szerelmesei profi Rseat üléssel és Fanatec kormánnyal szerelt szimulátoron próbálhatják ki magukat egy virtuális Audi R8 LMS GT volánja mögött, melyhez hasonló autóval idén Vivien is versenyez.

Érdemes mindkét napon (szombaton 10.00-18.30, vasárnap 10.00-17.00 között) kilátogatni az eseményre, hisz az élmény mellett a legrátermettebbek értékes ajándékcsomagokkal is gazdagodhatnak Keszthelyi Vivien és csapata standján.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A kormány vizsgálja meg a bevándorlási különadót

  A kormány vizsgálja meg a bevándorlási különadót

  Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága keddi ülésén felkérte a kormányt, hogy vizsgálja meg a bevándorlási különadó megfizetésére vonatkozó hatályos jogszabályokat, és kezdeményezzen változtatásokat, amennyiben azok lehetőséget biztosítanak az adóelkerülésre.

 • Orbán Viktor: A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata

  Orbán Viktor: A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata

  A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata és leginnovatívabb területe, cél a további növekedés és az, hogy az ágazat részesedése a nemzeti összterméken belüli a jelenlegi 6 százalékról 8 százalékra nőjön – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden, a magyar tulajdonú Béres Gyógyszergyár Zrt.

 • Hétfőn búcsúztatják Kulcsár Győzőt

  Hétfőn búcsúztatják Kulcsár Győzőt

  Jövő hétfőn búcsúztatják a hetvenhét éves korában, hosszan tartó betegség után múlt szerdán elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai, háromszoros világbajnok párbajtőrözőt, a Nemzet Sportolóját.