EUR: 323,08 Ft
CHF: 286,06 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Egyéb Győr

Megműtik a csodakapus térdét

A jelző nem véletlen, hiszen amit a BL-döntőben Kiss Éva, a Győri Audi ETO KC kapusa az utolsó másodpercekben bemutatott, azt még sokáig emlegetik a sportág szerelmesei. De Évára most műtét vár.

A Bajnokok Ligája-címvédő klub honlapjának pénteki beszámolója emlékeztet rá, hogy a szezon végén a játékos visszatérő térdfájdalmakkal bajlódott, így Balogh Péter csapatorvos úgy döntött, hogy „a végére jár a dolognak” és artroszkópos beavatkozást hajt végre.


Kiss Éva az utolsó másodpercekben ziccert hárított, hőssé vált!, most pedig műtét vár rá Fotó: O. Jakócs Péter

Kiss Éva volt idén a Vardar Szkopje elleni BL-döntő egyik hőse, hiszen egygólos előnynél, a hosszabbítás vége előtt néhány másodperccel kivédte Andrea Canadija helyzetét. Tavaszi remek teljesítménye ellenére a válogatott múlt heti mérkőzésein térdfájdalmai miatt nem szerepelhetett.

A győri kézilabdázók közül a júliusi debreceni junior világbajnokságra készülő Afentaler Sárán bokaműtétet hajtottak végre, mivel az edzőtáborban megsérült.

– Nagyon súlyos bokaszalag-szakadást szenvedett, nagyfokú instabilitással, ezért rekonstrukciós műtét hajtottunk végre – mondta Balogh Péter az MTI-nek.

Az új idény felkészülési időszakának végére várhatóan mindkét játékos bekapcsolódhat a Győri Audi ETO KC edzésmunkájába.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.

 • Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  A barkó népdal ünnepét  tartották szeptember 15-én Kissikátorban, a művelődési ház előtti téren felállított sátorban.  Az eseményre meghívást kapott Arló, Borsodszentgyörgy, Járdánháza  népdalköre, a Domaházi Hagyományőrző Egyesület és természetesen felléptek a házigazdák, a Kissikátori Harmonika-és Népdalkör.