EUR: 322,05 Ft
CHF: 284,97 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Győr

Megműtik a csodakapus térdét

A jelző nem véletlen, hiszen amit a BL-döntőben Kiss Éva, a Győri Audi ETO KC kapusa az utolsó másodpercekben bemutatott, azt még sokáig emlegetik a sportág szerelmesei. De Évára most műtét vár.

A Bajnokok Ligája-címvédő klub honlapjának pénteki beszámolója emlékeztet rá, hogy a szezon végén a játékos visszatérő térdfájdalmakkal bajlódott, így Balogh Péter csapatorvos úgy döntött, hogy „a végére jár a dolognak” és artroszkópos beavatkozást hajt végre.


Kiss Éva az utolsó másodpercekben ziccert hárított, hőssé vált!, most pedig műtét vár rá Fotó: O. Jakócs Péter

Kiss Éva volt idén a Vardar Szkopje elleni BL-döntő egyik hőse, hiszen egygólos előnynél, a hosszabbítás vége előtt néhány másodperccel kivédte Andrea Canadija helyzetét. Tavaszi remek teljesítménye ellenére a válogatott múlt heti mérkőzésein térdfájdalmai miatt nem szerepelhetett.

A győri kézilabdázók közül a júliusi debreceni junior világbajnokságra készülő Afentaler Sárán bokaműtétet hajtottak végre, mivel az edzőtáborban megsérült.

– Nagyon súlyos bokaszalag-szakadást szenvedett, nagyfokú instabilitással, ezért rekonstrukciós műtét hajtottunk végre – mondta Balogh Péter az MTI-nek.

Az új idény felkészülési időszakának végére várhatóan mindkét játékos bekapcsolódhat a Győri Audi ETO KC edzésmunkájába.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.