2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Külföld

Megölte a 16 éves menyasszonyát egy migráns

Megölte Svédországban 16 éves menyasszonyát egy 40 éves afgán migráns, aki ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. Az Iránban elfogott férfivel szemben hamarosan megindulhat a jogi eljárás. 

A férfi még 2016-ban végzett szintén afgán származású menyasszonyával, akit a Stockholm melletti Hökarängen erdőben találták meg a gyilkosság után két hónappal – írja az Origo.


Miután a gyilkosságra fény derült, a bevándorló elmenekült az országból és csak az Interpol segítségével sikerült elkapni, így nemsokára eljárást indítanak ellene.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Több milliárd forint értékben loptak kriptodevizát egy váltótól

  Több milliárd forint értékben loptak kriptodevizát egy váltótól

  A japán pénzügyi felügyelet (FSA) szigorú előírásai ellenére ismét hatalmas összeget, mintegy 6,7 milliárd jen (16,5 milliárd forint) értékben loptak el kriptodevizát egy japán váltóból számítógépes kalózok – közölte csütörtökön a váltót üzemeltető vállalat.

 • Három orosz újságíró halála ügyében nyomozott a megmérgezett aktivista

  Három orosz újságíró halála ügyében nyomozott a megmérgezett aktivista

  Pjotr Verzilovot, a Pussy Riothoz köthető orosz aktivistát feltehetően a Közép-afrikai Köztársaságban meggyilkolt három orosz újságíró ügyében folytatott nyomozásai miatt mérgezhették meg – közölte felesége, Nagyezsda Tolokonnyikova, az orosz ellenzéki punkzenekar egyik frontembere szerdán a független Dozsgy hírtévé műsorában.

 • Pellegrini: A Frontex ne helyettesítsen, hanem kiegészítsen

  Pellegrini: A Frontex ne helyettesítsen, hanem kiegészítsen

  A Frontexnek kiegészítő megoldásként kellene működnie, nem pedig olyanként, amely helyettesíti a független határőrségeket és a tagállamok ilyen egységeit – jelentette ki Peter Pellegrini szlovák kormányfő a visegrádi négyek miniszterelnökeinek – az informális EU-csúcsot közvetlenül megelőző – találkozója után újságíróknak nyilatkozva Salzburgban szerdán.