EUR: 323,47 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Eger

Megszépült a fürdöző nő

Záhorzik Nándor szobrászművész Napozó, vagy fürdőző nő medencében című alkotása vízképpel bővült, és a már működő szökőkút környezete is megújult. Az ünnepélyes átadáson köszöntőt mondott Sós István, az Egri Városszépítő Egyesület elnöke.

A megújult alkotást a városlakók nevében jelképesen Habis László polgármester és Kovács-Csatlós Tamás képviselő, a Városképi és Környezetvédelmi Bizottság elnöke vette át.

Záhorzik Nándor szobrászművész „Napozó, vagy fürdőző nő medencében” c. alkotása vízképpel bővült, s az immár működő szökőkút környezete is megújult. Az ünnepélyes átadáson köszöntőt mond Sós István, az Egri Városszépítő Egyesület elnöke. A megújult alkotást a városlakók nevében jelképesen átveszi Habis László polgármester és Kovács-Csatlós Tamás képviselő, a Városképi és Környezetvédelmi Bizottság elnöke.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.