EUR: 323,79 Ft
CHF: 284,91 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Belföld

Megszűnik Juhász Péter mikropártja

Várhatóan megszűnik az Együtt – jelentette be Szabó Szabolcs elnökségi tag, a Juhász Péter által alapított törpepárt egyetlen parlamentbe került képviselője az ATV-ben.

Ismert: a nőverő Juhász Péter pártja a várakozásokat is alulmúló, 0,66 százalékos választási eredményt ért el április 8-án, vagyis összesen 37 562 szavazatot kaptak, így vissza kell fizetniük a kampányra kapott csaknem 153 millió forintos állami támogatást. Juhász ezután szokásához híven koldulásba kezdett, hogy összegyűjtse a pénzt, nehogy neki és társainak kelljen visszafizetniük a támogatást.


Juhász Péter egyébként botrányt botrányra halmozott: a korábban a marihuánafogyasztás legalizálását követelő politikus például bevallotta, hogy „dulakodott” volt párjával, gyermekei anyjával.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Jó és működőképes modell az állami iskolafenntartás

    Jó és működőképes modell az állami iskolafenntartás

    Az elmúlt időszak tapasztalatai szerint jó, működőképes a négyszintű – az intézményekből, a tankerületi központokból, a Klebelsberg Központból és a minisztériumból álló – állami intézményfenntartói modell az oktatás területén – mondta az oktatásért felelős államtitkár a II.

  • Szél Bernadett lemondott

    Szél Bernadett lemondott

    Szél Bernadett lemondott a Lehet Más a Politikában (LMP) betöltött összes vezetői pozíciójáról, konkrétan a társelnöki posztjáról és szeptember 15-i hatállyal a frakcióvezetőségről is – írja a 888.