2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Miskolc

Micsoda végszó!

Az opera-előadások mellett ősbemutató, hangverseny, kiállítás és filmvetítés is várta a közönséget június 8. és 17. között a miskolci Bartók Plusz Operafesztiválon.

A fesztivál célja Bartók örökségének ápolása, a minél szélesebb közönségréteg megszólítása és a műfaj megkedveltetése. Sümegi Eszter és Paulo Ferreira portugál tenor csodálatos előadását élvezhette a közönség a zárógálán a Miskolci Nemzeti Színházban.

MTI Fotó: Vajda János

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.