2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Miskolc

Micsoda végszó!

Az opera-előadások mellett ősbemutató, hangverseny, kiállítás és filmvetítés is várta a közönséget június 8. és 17. között a miskolci Bartók Plusz Operafesztiválon.

A fesztivál célja Bartók örökségének ápolása, a minél szélesebb közönségréteg megszólítása és a műfaj megkedveltetése. Sümegi Eszter és Paulo Ferreira portugál tenor csodálatos előadását élvezhette a közönség a zárógálán a Miskolci Nemzeti Színházban.

MTI Fotó: Vajda János

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.