EUR: 318,12 Ft
CHF: 280,61 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Migránsbefogadó kampányt hirdet a sorosista szervezet

A Soros György által kitartott, Amnesty International nevű, bevándorláspárti álcivil szervezet legalizálni akarja az illegális bevándorlást, amit emberi jognak nevez, ezért azt mindenki számára engedélyezné. Ennek elérése érdekében globális kampányt hirdetnek „I welcome” néven – írja az Origo.

A  lap információi szerint az Amnesty International kilenc pontban szedte össze a szélsőségesen bevándorláspárti javaslatait, amelyekben szembeszegülnek a demokratikusan megválasztott államfők és kormányfők migránsválsággal kapcsolatos megoldási javaslataival, mert azokat  nem tartják elég „befogadónak”.


A szervezet szerint szerint jelenleg körülbelül 1,2 millió migránst kellene globális szinten azonnal befogadni, de különleges esetben viszont 22,3 millió migránsnak akarnának országot találni.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Novák: Prioritási listát állítottak az emberek a nemzeti konzultáción

    Novák: Prioritási listát állítottak az emberek a nemzeti konzultáción

    Prioritási listát állítottak az emberek a családok védelméről szóló nemzeti konzultáción, amelynek kérdőívét mintegy 1,4 millióan töltötték ki – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán.

  • Nem figyeli meg az állam a turistákat

    Nem figyeli meg az állam a turistákat

    A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) semmilyen vendégekkel kapcsolatos személyes adatot nem tárol és kezel majd, kizárólag statisztikai adatok digitális tárolására lesz alkalmas – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a Magyar Időknek.