2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Migránsbefogadó kampányt indítottak Sorosék

Hajmeresztő kampányba kezd a Soros György által pénzelt Amnesty International. A szervezet  legalizálni akarja az illegális bevándorlást, vagyis el akarják érni, hogy azt mindenki számára engedélyezzék. Ezért demokratikus kormányokkal is szembeszegülnének.

Újabb ravasz tervet eszelt ki Soros György és zsoldoscsapata. Az Amnesty International nevű bevándorláspárti álcivil szervezet ugyanis globális kampányt hirdet „I welcome” (Isten hozott) néven – írja az Origo.

A portál szerint a sorosisták nyíltan deklarálják, hogy szembeszegülnek a demokratikusan megválasztott államfők és kormányfők migránsválsággal kapcsolatos megoldási javaslataival, mert azokat a senki által meg nem választott álcivilek nem tartják elég „befogadónak”.


Az Amnesty International pontokba szedte bevándorláspárti javaslatait, miközben azt sem titkolják, hogy fel kell gyorsítani az áttelepítési programokat. Természetesen az iszlám veszélyeivel, a radikalizálódással nem foglalkoznak.

Szerintük lehetővé kell tenni, hogy mindenki menedékjogot kapjon egy másik országban, mert az emberi jog. Úgy vélik, a különféle kormányoknak közpénzből kell segíteniük a családegyesítéseket. És ha ez még nem lenne elég, a bevándorlókat el kell látni okostelefonokkal és egyéb modern technikai eszközökkel is, hogy minél könnyebben mozoghassanak és tájékozódhassanak.


Az álcivil szervezet az adott országok állampolgárainak kárára „babusgatná” a migránsokat, ugyanis álláspontjuk szerint az integráció költségeit a befogadó országoknak kellene állniuk, akárcsak orvosi kezelésüket a fejlettebb országokban. Végül azt is kimondják, hogy a bevándorlók végleges letelepítése az igazi cél.

Az Amnesty szerint jelenleg körülbelül 1,2 millió migránst kellene globális szinten azonnal befogadni, de arra csupán 30 állam hajlandó. Különleges esetben viszont akár 22,3 millió embernek kellene befogadó országot találni.

A kampány legfőbb része, hogy minél több migránst fogadjanak be a tehetősebb államok, amelyek főként Európában találhatók.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek