2020. július 02., csütörtök
Ottó

Belföld

Miközben padlón a Jobbik, a párt alelnöke Star Wars-figurákkal pózolgat

Z. Kárpát Dániel százszázalékosan megmutatta hogyan tud az ember igazán hülyét csinálni magából: kiment a Könyvhétre és szétfotózta magát egy Star Wars bábúval. Miközben szétesik alóla a pártja – írja az Origo.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Toroczkai László pénteki kizárásával komolyabb kilépési hullám indult meg a Jobbikban: középvezetők, szimpatizánsok, és komplett alapszervezetek köszöntek el a Jobbiktól.


Gyakorlatilag képtelenség követni az eseményeket, óránként érkeznek az újabb és újabb bejelentések. Ez így első ránézésre elég komoly dolognak tűnik, de csak elsőre ránézésre. Mert itt van nekünk Z. Kárpát Dániel, a Jobbik újraválasztott alelnöke, újraválasztott képviselője (pontosabb ismét befutó helyre rakott képviselője), aki tökéletes időzítéssel és tökéletes módszerrel kürtölte világgá, hogy túl van lihegve ez az egész pártszakadásosdi – írja a lap.

Alelnök úr díjazandó lazasággal gondolt egyet, és két alapszervezet önfeloszlatása között lement a Vörösmarty térre a Könyvhétre, és el kezdett Star Wars bábukkal fotózkodni. Én mindig a birodalmiakkal voltam! – tette hozzá halál komolyan a tapasztalt politikus, Z. Kárpát Dániel.


Nagyon úgy néz ki, hogy a párt alelnöke nem érzi át teljes beleadással az összeomlás szélén álló pártjának sorsát, nem érdekli, hogy egy csomóan lekopnak a pártból, alapszervezetek billenek fel, és inkább pártelhajlással felérően Star Wars-os figurákkal lazít. Novák Előd azt írta pár napja Z. Kárpát Dánielről közösségi oldalán, hogy soha semmit nem képviselt, csak bólogat mindenhez. Alelnök úr szempillantás alatt megcáfolta Novákot, hiszen ő igenis képvisel valamit: a totális hülyeséget – írja az Origo

#konyvhet #vorosmartyter #stormtrooper Én mindig a birodalmiakkal voltam! 🙂

Gepostet von Zsiga-Kárpát Dániel am Samstag, 9. Juni 2018

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek