2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Debrecen

Milliárdos remekművek

Magyarországon még nem látott alkotásokból nyílt tárlat a Modemben. Infrakapukat, új bejáratot építettek, emellett fegyveres őr vigyázza az alkotásokat. Az Impressziók című tárlat legtöbbre becsült darabja a fotón látható, több mint 3 milliárd forintot érő Folyópart Veneux-nél című 1881-es olajkép. A nagy értékű alkotás kicsomagolásakor Papp Lászó polgármester (középen) is jelen volt.

A tárlat anyaga a dél-afrikai Johannesburgból érkezett Debrecenbe. Igazi világszenzáció, a június 18-án nyílt kiállítás a Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban szeptember 23-ig látható.

Alfred Sisley Folyópart Veneux-nél című festményének kicsomagolásán Papp László polgármester (középen) is részt vett
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.