EUR: 317,55 Ft
CHF: 279,79 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Most érkezett! Ez az ítélet Oszter Sándor ügyében

Véget ért Oszter Sándor tárgyalása első fokon, amiben csütörtökön hirdetett ítéletet a Budapest Környéki Törvényszék.

Oszter Sándort befolyással üzérkedéssel vádolták meg.


A Blikk arról számolt be, hogy a színészt felmentették a vád alól.

Mint arról a Lokál is beszámolt, Oszter Sándor ellen befolyással való üzérkedés miatt emeltek vádat. Az ügy iratai szerint a színész és vádlott-társai a szökésben lévő híres fogathajtó üzletembernek, V. T. T.-nek ötvenmillió forintért cserébe segítséget ajánlottak, mondván, a férfi korábbi adócsalási ügyéből kimosdatják: megkennek bírókat, és megszerzik azokat az elmeorvosi papírokat, amelyekkel a férfi szabadlábon védekezhet. Oszter tagadta a vádakat.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.

 • Nyugtatózza magát Khloe

  Nyugtatózza magát Khloe

  Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woods-al, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.