2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Most érkezett! Ez az ítélet Oszter Sándor ügyében

Véget ért Oszter Sándor tárgyalása első fokon, amiben csütörtökön hirdetett ítéletet a Budapest Környéki Törvényszék.

Oszter Sándort befolyással üzérkedéssel vádolták meg.


A Blikk arról számolt be, hogy a színészt felmentették a vád alól.

Mint arról a Lokál is beszámolt, Oszter Sándor ellen befolyással való üzérkedés miatt emeltek vádat. Az ügy iratai szerint a színész és vádlott-társai a szökésben lévő híres fogathajtó üzletembernek, V. T. T.-nek ötvenmillió forintért cserébe segítséget ajánlottak, mondván, a férfi korábbi adócsalási ügyéből kimosdatják: megkennek bírókat, és megszerzik azokat az elmeorvosi papírokat, amelyekkel a férfi szabadlábon védekezhet. Oszter tagadta a vádakat.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.