EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Kecskemét

Nagy Sportágválasztó

Tánc, közös torna, birkózás, röplabda és íjászat is várta a gyerekeket az Arany János Általános Iskolában. Itt rendezték meg ugyanis a nyolcadik Nagy Sportágválasztót, ahol a gyerekek mintegy harmincötféle sportággal ismerkedhettek meg.

Harmincöt egyesület sportolói várták a diákokat az iskola udvarán és minden egyes sporthelyiségében. Tizenkét tanintézmény csatlakozott az eseményhez, ebből a Rákóczi, az Arany János és a Lánchíd utcai iskola teljes létszámmal volt jelen. A rendezvényre mintegy háromezer diákot vártak, s a legjobban mozgósító, közreműködő iskolákat közel 300 ezer forint értékű sporteszköz-támogatásban részesítik.

A gyerekek sok inspirációt kaptak a Nagy Sportágválasztón.
Fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.