EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Kecskemét

Nagy Sportágválasztó

Tánc, közös torna, birkózás, röplabda és íjászat is várta a gyerekeket az Arany János Általános Iskolában. Itt rendezték meg ugyanis a nyolcadik Nagy Sportágválasztót, ahol a gyerekek mintegy harmincötféle sportággal ismerkedhettek meg.

Harmincöt egyesület sportolói várták a diákokat az iskola udvarán és minden egyes sporthelyiségében. Tizenkét tanintézmény csatlakozott az eseményhez, ebből a Rákóczi, az Arany János és a Lánchíd utcai iskola teljes létszámmal volt jelen. A rendezvényre mintegy háromezer diákot vártak, s a legjobban mozgósító, közreműködő iskolákat közel 300 ezer forint értékű sporteszköz-támogatásban részesítik.

A gyerekek sok inspirációt kaptak a Nagy Sportágválasztón.
Fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.