EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb XI.kerület

Napszámosblues az erdőben

Kamaraerdőn lépett fel legutóbb a budatétényi FalsHang Band, amely egyik tagját, Koncz András énekest (bal szélen) köszöntötte egy akusztikus hangszerelésben előadott Napszámosblueszal.

Az ötletet az adta, hogy az ünnepelt kiszámolta: az 50. születésnapjáig 18 ezer 262 napot élt, és ennek örömére pontosan ennyi métert futott le a Kamaraerdőben, ahol családja és barátai is csatlakoztak hozzá.

Az ünnepelt, Koncz András (balszélen) is beállt énekelni az őt köszöntő dalba

Hang Band Akusztikusan szólt a Napszámos blues az erdőben – Akik előadták: Koncz András, Tallér Gábor, Baksay Gergely és Fodor Tamás

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.