EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb XI.kerület

Napszámosblues az erdőben

Kamaraerdőn lépett fel legutóbb a budatétényi FalsHang Band, amely egyik tagját, Koncz András énekest (bal szélen) köszöntötte egy akusztikus hangszerelésben előadott Napszámosblueszal.

Az ötletet az adta, hogy az ünnepelt kiszámolta: az 50. születésnapjáig 18 ezer 262 napot élt, és ennek örömére pontosan ennyi métert futott le a Kamaraerdőben, ahol családja és barátai is csatlakoztak hozzá.

Az ünnepelt, Koncz András (balszélen) is beállt énekelni az őt köszöntő dalba

Hang Band Akusztikusan szólt a Napszámos blues az erdőben – Akik előadták: Koncz András, Tallér Gábor, Baksay Gergely és Fodor Tamás

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.