2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Sport

Nem bírtak egymással

Először találkozott tétmeccsen a japán és a szenegáli válogatott. A gólgyártás egy igen komikus jelenettel kezdődött, ugyanis az ázsiai csapat kapusa, Kavasima épp Sadio Mané térdére bokszolt egy fogható labdát, amely így a kapuban kötött ki. Érdekesség, hogy Szenegál nem veszítette el legutóbbi 14 meccsét, amelyen a Liverpool támadója betalált. A japánok még az első félidő vége előtt egyenlítettek, ám a második félidőben a 19 éves, 8 hónapos Wagué ismét előnybe hozta az afrikai együttes, és ezzel ő lett minden idők legfiatalabb afrikai gólszerzője. A csereként beálló Honda még egyenlíteni tudott, így a két együttes négy-négy ponttal várhatja a H csoport csütörtöki, utolsó fordulóját.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

    Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

    Cristiano Ronaldo kedden elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében, és aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal, melynek értelmében 18,8 millió eurót (5,9 milliárd forintot) fizet az államkasszába.

  • Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

    Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

    A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai szekció alelnökévé választották Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.