2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Sport

Nem bíznak a spanyol szurkolók a válogatottjukban

A spanyol Marca című sportnapilap olvasói nem túl bizakodóak a válogatott további szereplésével kapcsolatban. A lap gyors közvélemény-kutatásában részt vevők csaknem fele szerint már a nyolcaddöntőben elvéreznek a házigazda oroszok ellen. David de Geát kivennék a kezdőcsapatból, és Fernando Hierro szövetségi kapitánnyal sem elégedettek. A Julen Lopeteguit néhány nappal a vb előtt váltó szövetségi kapitány a válaszadók 74 százaléka szerint nem a legjobb kezdőcsapatot állította össze a három mérkőzésre. A szavazók a csoportkör legjobbjának Iscót látták, és Oroszország ellen a Manchester United kapusa, David de Gea helyett a legtöbben inkább Kepa Arrizabalagát tennék be.

MTI/AP/Petr David Josek

Kapcsolódó Cikkek

  • A világ legöregebb vívója még mindig pástra lép

    A világ legöregebb vívója még mindig pástra lép

    Boros Péter, a világ legöregebb aktív vívója a minap ünnepelte 85. születésnapját. Természetesen a páston, illetve mellette, hiszen az OSC Semmelweis utcai vívótermében köszöntötték sporttársai, tanítványai és barátai az örökifjú pengeforgatót.

  • Perelnek az erőszakkal vádolt sportolók?

    Perelnek az erőszakkal vádolt sportolók?

    Egyelőre csak afféle árnyékbokszolásban merül ki a nemi erőszakkal meggyanúsított két vízilabdázó jogi képviselőinek tevékenysége. Hegedűs László és Gatter László ügyvéd szerint sem gyanúsítottként, sem tanúként nem hallgatták ki ügyfeleiket, így az ellenük esetleg meginduló eljárás stratégiáját sem igazán tudták kidolgozni.