2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Sport

Nem hagyták aludni az irániak Ronaldót

Az iráni szurkolók nem akartak egy kedvenceik ellen villogó, erőtől duzzadó Cristiano Ronaldót látni a portugálok elleni tegnap esti meccsük előtt. Ezért nem hagyták aludni a Real Madrid csillagát, a csapat szállodája előtt rendeztek hajnalig tartó hangos bulit.

Vérszemet kaptak az iráni szurkolók Marokkó legyőzése után, és úgy érezték, hazafias kötelességük kiiktatni a világbajnokságon újabb magasságokba törő klasszist, Cristiano Ronaldót. Egyszerű, de rendszerint hatásos módszert választottak: vasárnap este a portugálok szálláshelye, a szaranszki Mercure Hotel elé gyűltek, és síppal, dobbal, trombitával, éneklő kórusokkal igyekeztek megzavarni a játékosok, különösen CR7 nyugalmát. Sikerrel, hiszen a YouTube videómegosztón közzétett felvétel tanúsága szerint Ronaldo tényleg nem tudta nyugodtan álomra hajtani a fejét.


Sőt, egy ízben az ablakhoz ment, és mutatta, hogy értékeli a 150 iráni szurkoló elszántságát, és a fejét a kezére hajtva mutatta, hogy már aludni szeretne. A kérésnek azonban valahogy nem volt foganatja, sőt inkább olaj volt a tűzre, mert a drukkerek még hangosabban énekeltek és zajongtak.

Az Irán–Portugália mérkőzés lapzártánk után ért véget.

Kapcsolódó Cikkek