2018. december 19., szerda
Viola

Belföld

Ő lehet a brutális budapesti gyilkos társa

Nagy erőkkel keresik a rendőrök a 32 éves Jakab Krisztiánt, aki a gyanú szerint társa volt V. Dezsőnek és B. Jenőnek rablótámadásban.

A Police.hu beszámolója szerint feltehetőleg a 33 éves budapesti V. Dezső 2018. április 17-én este egy Budapest XVII. kerületi házban olyan súlyosan bántalmazta az ott lakó idős férfit, hogy belehalt a sérüléseibe. A férfi ezután átkutatta a lakást, majd a ház közelében várakozó két társával együtt elmenekült. A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a rendőrök azonosították a három elkövetőt, akik közül két férfit 2018. június 5-én gyanúsítottként hallgattak ki. V. Dezsőt emberölés bűntett miatt, a 24 éves budapesti B. Jenőt bűnsegédként elkövetett rablás bűntett miatt – írja a Police.hu.


Jakab Krisztián
Fotó: Police.hu

B. Jenőt az életvédelmi nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. V. Dezső egy másik ügyből kifolyólag jelenleg is előzetes letartóztatásban van. A rendőrök a harmadik elkövető – a 32 éves Jakab Krisztián – ellen bűnsegédként elkövetett rablás bűntett miatt elfogatóparancsot adtak ki.

Kapcsolódó Cikkek