EUR: 322,83 Ft
CHF: 286,85 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Ők a Magyarország Szépe döntősei

Eldőlt, hogy ki az a 16 lány, aki július 8-án a Duna televízióban tovább küzdhet a Magyarország Szépe címért. A döntős lányok már a felkészítő táborban vannak és gőzerővel készülnek a versenyre: edzenek, angolul tanulnak és igyekeznek a királynőség csínját-bínját eltanulni a tavalyi győztestől, Koroknyai Virágtól. Emellett a négy alversenyen is túl vannak már.

Fotó: Mészáros Diána

Az idei Miss Bikini Józsa Eszter lett, aki kifejezetten édesszájúnak tartja magát, noha az alakján ez egy cseppet sem látszik.


Fotó: Mészáros Diána

A Miss Sport címmel a 20 éves Galambos Patrícia büszkélkedhet, akinek szenvedélye a wakeboard.

Fotó: Mészáros Diána

A Miss Talent alversenyen Szakálos Dóra mazsorettprodukciója nyűgözte le leginkább a zsűrit.

Fekszi Szimonetta (Fotó: Mészáros Diána)

Fekszi Szimonetta nagyon örült annak, hogy idén ő nyerte a Miss Beauty Face alversenyt.

Az alversenyek győztesein felül további 12 lány jutott a döntőbe: Bui Tiky, Doszkocs Dominika, Glonczi Bianka, Kántor Bianka, Kiss Rebeka, Kovács Vivien, Magicz Mirtill, Mészáros Dóra, Noll Petra, Ollári Barbara, Szarvas Andrea és Tóth Panna. Ők harcolhatnak tehát tovább a koronáért, és köztük a legjobb képviselheti hazánkat a világversenyen.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.