EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Ők a valódi Disney-hercegnők!

Akár a mesében! Nem csak a rajzfilmekben vannak csodás hercegnők és királynők. Megmutatjuk, hogy kik a valóságban az igazi Disney-hercegnők.

Lalla Salma marokkói királyné és Merida
Talán nem is kell magyarázni a hasonlóságot, a vörös hajzuhatag mindkettejük védjegye. A királynéról egyébként az utóbbi időben többször írtak a lapok, mert kiderült, hogy Lalla Salma és VI. Mohammed marokkói király válik.


Rania jordán királyné és Belle
A világ legszebb királynőjének tartják Raniát, így egyértelmű, hogy A szépség és a szörnyeteg gyönyörű Belle-je illik hozzá a legjobban.

Ameera szaúdi hercegné és Jázmin
Aladdin azonnal beleszeretett a csodaszép Jázmin hercegnőbe, de így lenne biztosan Ameerával is. A szépség fiatalon ment hozzá Szaúd-Arábia hercegéhez, de 2014-ben véget ért a házasságuk. Ameera egyébként a női jogok szószólója, és humanitárius munkájáról is ismert.


Meghan hercegné és Tiana
A hercegnő és a béka volt az első Disney-rajzfilm, amelyben a főszereplő, Tiana színes bőrű volt. 2018-ban pedig Harry herceg egy gyönyörű félvér szépséget vezetett az oltár elé, Meghan Markle-t.

Dzsecün Pema bhutáni királyné és Mulan
Dzsecün 2011-ben az asztrológusok által kijelölt időpontban ment hozzá a fiatal bhutáni királyhoz. A herceg 17 éves volt, amikor megígérte az akkor 7 éves kislánynak, hogy ha 20 évesen még egyedülálló lesz, akkor feleségül veszi. Ez meg is történt. A politikát mellőzve egyértelmű, hogy Dzsecün a talpraesett Mulan lenne.

Daenerys és Elsa
Emilia Clarke nem valódi hercegnő, de karaktere a Trónok harcában igazi királynő. Daenerys Targaryen az elsők, az andolok és a rhoyne-iak királynője, a birodalom védelmezője, sárkányok anyja. A Jégvarázs Elsájával nagyon hasonlítanak egymásra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!