2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Extra

Ők a valódi Disney-hercegnők!

Akár a mesében! Nem csak a rajzfilmekben vannak csodás hercegnők és királynők. Megmutatjuk, hogy kik a valóságban az igazi Disney-hercegnők.

Lalla Salma marokkói királyné és Merida
Talán nem is kell magyarázni a hasonlóságot, a vörös hajzuhatag mindkettejük védjegye. A királynéról egyébként az utóbbi időben többször írtak a lapok, mert kiderült, hogy Lalla Salma és VI. Mohammed marokkói király válik.


Rania jordán királyné és Belle
A világ legszebb királynőjének tartják Raniát, így egyértelmű, hogy A szépség és a szörnyeteg gyönyörű Belle-je illik hozzá a legjobban.

Ameera szaúdi hercegné és Jázmin
Aladdin azonnal beleszeretett a csodaszép Jázmin hercegnőbe, de így lenne biztosan Ameerával is. A szépség fiatalon ment hozzá Szaúd-Arábia hercegéhez, de 2014-ben véget ért a házasságuk. Ameera egyébként a női jogok szószólója, és humanitárius munkájáról is ismert.


Meghan hercegné és Tiana
A hercegnő és a béka volt az első Disney-rajzfilm, amelyben a főszereplő, Tiana színes bőrű volt. 2018-ban pedig Harry herceg egy gyönyörű félvér szépséget vezetett az oltár elé, Meghan Markle-t.

Dzsecün Pema bhutáni királyné és Mulan
Dzsecün 2011-ben az asztrológusok által kijelölt időpontban ment hozzá a fiatal bhutáni királyhoz. A herceg 17 éves volt, amikor megígérte az akkor 7 éves kislánynak, hogy ha 20 évesen még egyedülálló lesz, akkor feleségül veszi. Ez meg is történt. A politikát mellőzve egyértelmű, hogy Dzsecün a talpraesett Mulan lenne.

Daenerys és Elsa
Emilia Clarke nem valódi hercegnő, de karaktere a Trónok harcában igazi királynő. Daenerys Targaryen az elsők, az andolok és a rhoyne-iak királynője, a birodalom védelmezője, sárkányok anyja. A Jégvarázs Elsájával nagyon hasonlítanak egymásra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Marcellina életveszélyes balesetet szenvedett, ahol bordái és keze is eltört. Súlyos sérülései miatt koncertejeit is le kellett lemondania és egy hosszú ideig tartó rehabilitáció vár rá.

  • Sztárdömping a TV2-n

    Sztárdömping a TV2-n

    Sztárok, rettegés, sok nevetés – a TV2 csoport tegnap bemutatta, milyen műsorokkal készülnek az őszre.