EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,63 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Olivia, az elbűvölő szépségkirálynő

Olivia Culpo 2012-ben vált ismertté, amikor elnyerte a Miss USA címet. Ugyanebben az évben Las Vegasban Miss Universe-nek választották. A 26 éves lány azóta modellkedik és lelkesen küzd a bántalmazott nőkért is, persze mindezt hiányos öltözékben. Olivia tökéletes alakja mellett az üzletre is nagy hangsúlyt fektet, tavaly nyitott egy éttermet Rhode Islanden. Habár a dögös szépségkirálynő jelenleg szingli, olyan ismert emberek barátnője volt már, mint Nick Jonas vagy Danny Amendola focista, akivel nemrég szakítottak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.

 • Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill múlt hét csütörtökön járt Budapesten, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretet kapott a magyaroktól, a Lokálnak pedig sikerült megajándékoznia egy üveg különleges sörrel.