EUR: 323,97 Ft
CHF: 285,38 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Orbán: Ma este megállapodhatunk a teljes határvédelemről – Videó!

Orbán Viktor éles vitákra és hosszú éjszakákra számít Brüsszelben, ahol a mai nap folyamán vitatják meg európa vezetői a migráció kérdését.

A miniszterelnök közösségi oldalán közzétett videójában többek között arról is beszélt,  hogy tét nagy és a kérdés az, hogy sikerül-e helyreállítani Európában a demokráciát.


Az emberek két dolgot akarnak, egész Európában azt akarják, hogy védjük meg a határokat ne engedjünk be migránsokat. Akik pedig már itt vannak, azokkal szemben folytassák le az eljárásokat és vigyék őket haza. Talán ma este megállapodhatunk arról, hogy teljes határvédelmet rendelünk el – mondta Orbán Viktor.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megműtötték a soroksári gyilkost

  Megműtötték a soroksári gyilkost

  Szakértők vizsgálják a soroksári gyilkos cellájában lévő mobiltelefonokat. Az egyik készülék feltehetően az áldozaté. Az is kiderült, hogy Kardosné Gyurik Krisztina orrba üthette R.

 • Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Az Országgyűlés európai ügyek bizottsága azt kéri, hogy a parlament ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak a Soros-Sargentini-jelentéssel kapcsolatban.

 • A jövő közlekedése Budapesten

  A jövő közlekedése Budapesten

  A Hello Tomorrow idén januárban alakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legizgalmasabb, mobilitással foglalkozó vállalkozásai is jelen lesznek.

 • Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Jó reggelt, Magyarország! – köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök követőit a Facebook oldalán, egy friss fotóval. Karjában harmadik unokája, Anna Adél, Orbán Ráhel és Tiborcz István második lánygyermeke, ezzel hivatalosan is bemutatták az Orbán család legújabb tagját.