EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Orbán: Ma este megállapodhatunk a teljes határvédelemről – Videó!

Orbán Viktor éles vitákra és hosszú éjszakákra számít Brüsszelben, ahol a mai nap folyamán vitatják meg európa vezetői a migráció kérdését.

A miniszterelnök közösségi oldalán közzétett videójában többek között arról is beszélt,  hogy tét nagy és a kérdés az, hogy sikerül-e helyreállítani Európában a demokráciát.


Az emberek két dolgot akarnak, egész Európában azt akarják, hogy védjük meg a határokat ne engedjünk be migránsokat. Akik pedig már itt vannak, azokkal szemben folytassák le az eljárásokat és vigyék őket haza. Talán ma este megállapodhatunk arról, hogy teljes határvédelmet rendelünk el – mondta Orbán Viktor.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.