EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Belföld

Orbán: Ma este megállapodhatunk a teljes határvédelemről – Videó!

Orbán Viktor éles vitákra és hosszú éjszakákra számít Brüsszelben, ahol a mai nap folyamán vitatják meg európa vezetői a migráció kérdését.

A miniszterelnök közösségi oldalán közzétett videójában többek között arról is beszélt,  hogy tét nagy és a kérdés az, hogy sikerül-e helyreállítani Európában a demokráciát.


Az emberek két dolgot akarnak, egész Európában azt akarják, hogy védjük meg a határokat ne engedjünk be migránsokat. Akik pedig már itt vannak, azokkal szemben folytassák le az eljárásokat és vigyék őket haza. Talán ma este megállapodhatunk arról, hogy teljes határvédelmet rendelünk el – mondta Orbán Viktor.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Magyarországon ma a zsidó közösség biztonságban és nyugodalomban élhet

    Magyarországon ma a zsidó közösség biztonságban és nyugodalomban élhet

    Magyarországon ma a zsidó közösség biztonságban és nyugodalomban élhet, büszkék vagyunk a múltunkra, hagyományainkra, és úgy gondoljuk, hogy Magyarországon és Budapesten nemcsak múltja, hanem jelene és jövője is van a zsidó közösségnek – mondta Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija vasárnap Budapesten, a közösség két új Duna menti zsinagógájának és két új tóratekercsének avatási ünnepségén.