EUR: 323,56 Ft
CHF: 284,52 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Orbán Viktor: Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Orbán Viktor miniszterelnök egy fotót osztott meg közösségi oldalán a budapesti V4+Ausztria csúcstalálkozó előtt a Várkert Bazárból. 

A kormányfő azt írta a képek mellé: Egy mindenkiért, mindenki egyért!. Mindezt csehül, lengyelül és szlovákul is feltüntette. A miniszterelnök a Várkert Bazárban fogadta Peter Pellegrini, Szlovákia miniszterelnökét, Andrej Babis, Csehország miniszterelnökét, és Mateusz Morawiecki, Lengyelország miniszterelnökét.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Az iskolai erőszak visszaszorítására indul kampány

  Az iskolai erőszak visszaszorítására indul kampány

  Az iskolai erőszak visszaszorítására indít kampányt a Cartoon Network a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvánnyal és az Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesületével (OFOE) összefogva – közölte a csatornát tulajdonló Turner cég közép-kelet-európai marketing- és pr-menedzsere szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Tállai: Erdemes Magyarországon befektetni

  Tállai: Erdemes Magyarországon befektetni

  Átadták a Tama Hungary Kft. 12 ezer négyzetméteres raktárcsarnokát szerdán Berettyóújfaluban. Tállai András szerint az 1,6 milliárd forintos fejlesztés legfontosabb üzenete, hogy “Magyarországon megfelelő a politikai-gazdasági környezet arra, hogy érdemes ide befektetni, pénzt, tőkét hozni, mert itt biztonság van, és a magyar emberek munkája által megtérül a befektetés”.

 • Soros pénzén támadja a kormányt az ellenzéki média

  Soros pénzén támadja a kormányt az ellenzéki média

  Nekiesett Orbán Viktornak Soros blogja, az Átlátszó. Cikkük a kormányfő magánrepülős utazását kifogásolja, igaz: akkor nem volt ilyen éber a balliberális média egyetlen tagja sem, amikor Gyurcsány Ferenc két év alatt 117 millió forintot repkedett el magángépeken vagy amikor Medgyessy 42 millióért utazott privátjettel Indiába.