EUR: 326,51 Ft
CHF: 280,66 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Orbán Viktor: Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Orbán Viktor miniszterelnök egy fotót osztott meg közösségi oldalán a budapesti V4+Ausztria csúcstalálkozó előtt a Várkert Bazárból. 

A kormányfő azt írta a képek mellé: Egy mindenkiért, mindenki egyért!. Mindezt csehül, lengyelül és szlovákul is feltüntette. A miniszterelnök a Várkert Bazárban fogadta Peter Pellegrini, Szlovákia miniszterelnökét, Andrej Babis, Csehország miniszterelnökét, és Mateusz Morawiecki, Lengyelország miniszterelnökét.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme áll

  A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme áll

  A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme, biztonsága áll – hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, az Európai Bizottság Új megállapodás a fogyasztói érdekekért címen közzétett javaslatának társadalmi vitáján.

 • Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

  Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

  Nyolc új viharjelző állomást létesít a katasztrófavédelem a balatoni régióban, és folyamatosan fejleszti a viharjelző rendszereket a hazai tavak partjain, illetve a vizeken tartózkodók biztonsága érdekében – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kommunikációs szolgálata csütörtökön az MTI-vel.

 • A hétvégén is folytatódik a változékony idő

  A hétvégén is folytatódik a változékony idő

  A hétvégén is változékony lesz az idő: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A maximumok jellemzően 30 fok körül alakulnak, de vasárnap többfelé a 25 fokot sem éri el a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.