2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Extra

Oroszlán Szonja: Nem tervezek, a pillanatnak élek

Oroszlán Szonja a pillanatnak él, mint mondja, szerinte minden sors előre meg van írva, alakítani mégis könnyen lehet rajra. Ő pedig nem bánja, ha egyszer el kell hagynia a kitaposott ösvényt és nem színésznőként kell dolgoznia. 

Oroszlán Szonja
Fotó: Mészáros Diána

Ingázik Amerika és Magyarország között, fél évet itt, fél évet a tengerentúlon tölt Oroszlán Szonja, aki állítja, ennél jobb nem is történhetett volna vele. – Most a Kölcsönlakás című filmet forgatjuk, amelyben a karakterem totálisan ellentéte a szőke fruska szerepnek, amiket eddig kaptam. Egy befelé forduló, a kutyáinak élő írónőt fogok alakítani. Mind kívül, mind belül meg kellett változnom egy kicsit a karakterhez, de az állatok szeretete közös bennünk – mesélte Szonja. A színésznő két lábban áll a földön, és attól sem tart, hogy mi lesz vele idősödő színésznőként.


– Mindig megvan a veszélye annak, hogy idősödő, a szöveget már megjegyezni képtelen színésznőként az ember nem tud mit kezdeni az életével. Nálam ez nem így lesz, ugyanis hobbim az állatokkal való foglalkozás, és azt tervezem, hogy két-három év múlva befejezem az állatrehabilitációs tanfolyamot, amivel, úgy gondolom, szabad időmben megfelelő elfoglaltságot is találok, ráadásul nagy boldogságot is érzek, amikor állatokkal lehetek – mesélte Szonja, aki nem látja tisztán az elkövetkező tíz évét, de mint mondja, nem görcsöl rá semmire.

– A pillanatnak élő ember vagyok, nem igazán tervezek. Semmit sem sürgetek, és nem is görcsölök rá, minden a maga idejében fog megtörténni. Most arra koncentrálok, hogy itt is és Amerikában is ki tudjak alakítani egy olyan életet, amitől elégedett és boldog leszek.


2016-ban Oroszlán Szonja örökbe fogadott egy oroszlánt
Fotó: Mészáros Diána

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Marcellina életveszélyes balesetet szenvedett, ahol bordái és keze is eltört. Súlyos sérülései miatt koncertejeit is le kellett lemondania és egy hosszú ideig tartó rehabilitáció vár rá.

  • Sztárdömping a TV2-n

    Sztárdömping a TV2-n

    Sztárok, rettegés, sok nevetés – a TV2 csoport tegnap bemutatta, milyen műsorokkal készülnek az őszre.