2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Extra

Oroszlán Szonja: Nem tervezek, a pillanatnak élek

Oroszlán Szonja a pillanatnak él, mint mondja, szerinte minden sors előre meg van írva, alakítani mégis könnyen lehet rajra. Ő pedig nem bánja, ha egyszer el kell hagynia a kitaposott ösvényt és nem színésznőként kell dolgoznia. 

Oroszlán Szonja
Fotó: Mészáros Diána

Ingázik Amerika és Magyarország között, fél évet itt, fél évet a tengerentúlon tölt Oroszlán Szonja, aki állítja, ennél jobb nem is történhetett volna vele. – Most a Kölcsönlakás című filmet forgatjuk, amelyben a karakterem totálisan ellentéte a szőke fruska szerepnek, amiket eddig kaptam. Egy befelé forduló, a kutyáinak élő írónőt fogok alakítani. Mind kívül, mind belül meg kellett változnom egy kicsit a karakterhez, de az állatok szeretete közös bennünk – mesélte Szonja. A színésznő két lábban áll a földön, és attól sem tart, hogy mi lesz vele idősödő színésznőként.


– Mindig megvan a veszélye annak, hogy idősödő, a szöveget már megjegyezni képtelen színésznőként az ember nem tud mit kezdeni az életével. Nálam ez nem így lesz, ugyanis hobbim az állatokkal való foglalkozás, és azt tervezem, hogy két-három év múlva befejezem az állatrehabilitációs tanfolyamot, amivel, úgy gondolom, szabad időmben megfelelő elfoglaltságot is találok, ráadásul nagy boldogságot is érzek, amikor állatokkal lehetek – mesélte Szonja, aki nem látja tisztán az elkövetkező tíz évét, de mint mondja, nem görcsöl rá semmire.

– A pillanatnak élő ember vagyok, nem igazán tervezek. Semmit sem sürgetek, és nem is görcsölök rá, minden a maga idejében fog megtörténni. Most arra koncentrálok, hogy itt is és Amerikában is ki tudjak alakítani egy olyan életet, amitől elégedett és boldog leszek.


2016-ban Oroszlán Szonja örökbe fogadott egy oroszlánt
Fotó: Mészáros Diána

 

Kapcsolódó Cikkek