EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Oroszlán Szonja: Nem tervezek, a pillanatnak élek

Oroszlán Szonja a pillanatnak él, mint mondja, szerinte minden sors előre meg van írva, alakítani mégis könnyen lehet rajra. Ő pedig nem bánja, ha egyszer el kell hagynia a kitaposott ösvényt és nem színésznőként kell dolgoznia. 

Oroszlán Szonja
Fotó: Mészáros Diána

Ingázik Amerika és Magyarország között, fél évet itt, fél évet a tengerentúlon tölt Oroszlán Szonja, aki állítja, ennél jobb nem is történhetett volna vele. – Most a Kölcsönlakás című filmet forgatjuk, amelyben a karakterem totálisan ellentéte a szőke fruska szerepnek, amiket eddig kaptam. Egy befelé forduló, a kutyáinak élő írónőt fogok alakítani. Mind kívül, mind belül meg kellett változnom egy kicsit a karakterhez, de az állatok szeretete közös bennünk – mesélte Szonja. A színésznő két lábban áll a földön, és attól sem tart, hogy mi lesz vele idősödő színésznőként.


– Mindig megvan a veszélye annak, hogy idősödő, a szöveget már megjegyezni képtelen színésznőként az ember nem tud mit kezdeni az életével. Nálam ez nem így lesz, ugyanis hobbim az állatokkal való foglalkozás, és azt tervezem, hogy két-három év múlva befejezem az állatrehabilitációs tanfolyamot, amivel, úgy gondolom, szabad időmben megfelelő elfoglaltságot is találok, ráadásul nagy boldogságot is érzek, amikor állatokkal lehetek – mesélte Szonja, aki nem látja tisztán az elkövetkező tíz évét, de mint mondja, nem görcsöl rá semmire.

– A pillanatnak élő ember vagyok, nem igazán tervezek. Semmit sem sürgetek, és nem is görcsölök rá, minden a maga idejében fog megtörténni. Most arra koncentrálok, hogy itt is és Amerikában is ki tudjak alakítani egy olyan életet, amitől elégedett és boldog leszek.


2016-ban Oroszlán Szonja örökbe fogadott egy oroszlánt
Fotó: Mészáros Diána

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!