EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Győr

Papadimitriu Athina a Szent László Napokon

Méltó módon őrzik Győrben Szent László király emlékét, és ennek egyik bizonyítéka, hogy minden évben az Aranyparton zajló Szent László Napokra hívják és várják az érdeklődőket. Az idei többszörösen is különleges lesz: részt vesz rajta többet között Papadimitriu Athina, aki a Nemzeti Lovas Színház társulatának is tagja.

Egy igazi, élő lovas show-t mutatnak be, amely 90-100 perc látványt, zenét és akciót kínál az érdeklődőknek. A Szent László Napok idén június 29-e és július 7-e között zajlik, szakrális és világi programokkal is várja a kikapcsolódni, feltöltődni vágyókat.

Papadimitriu Athina a táltosnő szerepét kapta a Szent László, a Lovagkirály című előadásban
Fotó: ó. Jakócs Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.