EUR: 331,34 Ft
CHF: 302,12 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Extra

Pápai Joci: Álmomban nem voltam önmagam

Nem rég jelent meg Pápai Joci Látomás című  dala, melyet az énekes egy álma ihletett. Ebben az álomban Joci korántsem volt önmaga, hisz kívülről olyan valakinek látta magát, akivé soha nem szeretne válni. Az énekes a Lokálnak elárulta: szerénységét és alázatát élete végéig megszeretné őrizni.
–Volt egy látomásom, ebből született a dal – írta Facebook oldalán az Joci a Látomás megjelenésekor. Az énekes ezt követően a Lokálnak részletesebben is mesélt erről furcsa élményről, mely végül alkotáshoz vezette őt.

–Egyik éjjel álmomban egy olyan énemmel találkoztam, aki mindig is taszított. Nagyképű voltam, öntelt, olyan valaki, akit megszédített a siker és a pénz. Én soha nem szeretnék ilyen emberré válni, hisz habár nagyon örülök, hogy befutottam, és napról napra egyre több és jobb visszajelzéseket kapok, megszeretnék maradni ugyanannak a szerény, alázatos embernek, aki mindig is voltam – magyarázta Joci, aki roma származásából mindig is próbált előnyt kovácsolni, és úgy tűnik, hogy ez sikerült is neki.


–Soha nem éreztem hátrányát annak, hogy roma vagyok, mindezt a dalaimba is szépen bele tudom építeni. Szeretek visszamenni a gyökereimhez, szerintem fontos, hogy olykor befele is figyeljünk. Azt tapasztalom, hogy mai világban gyakran túlértékeljük mások véleményét. Természetesen nekem is fontos a közönségem reakciója, de a saját ízlésem szerint alakítom a zeném, ettől leszek, aki vagyok – zárta sorait Joci.

Fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek