EUR: 323,28 Ft
CHF: 285,30 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Parkinson-kórral küzdött az Öreg

77 éves korában meghalt a Zálogcsillagok című sorozat sztárja, Richard Harrison. Az Öregként ismert zálogos feladta a küzdelmet a Parkinson-kórral szemben. Mindenki kedvenc Öregje 2009-óta szerepelt egy Las Vegas-i zálogház mindennapjait bemutató sorozatban, és sejteni lehetett, hogy gond van, mert egyre kevesebbet láttuk őt a képernyőn. Fia, Rick, a zálogház vezetője megható sorokkal búcsúzott édesapjától: „Ő volt az én hősöm, és szerencsés vagyok, hogy egy ilyen remek Öreg lehetett az apám” – írta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.