2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Parkinson-kórral küzdött az Öreg

77 éves korában meghalt a Zálogcsillagok című sorozat sztárja, Richard Harrison. Az Öregként ismert zálogos feladta a küzdelmet a Parkinson-kórral szemben. Mindenki kedvenc Öregje 2009-óta szerepelt egy Las Vegas-i zálogház mindennapjait bemutató sorozatban, és sejteni lehetett, hogy gond van, mert egyre kevesebbet láttuk őt a képernyőn. Fia, Rick, a zálogház vezetője megható sorokkal búcsúzott édesapjától: „Ő volt az én hősöm, és szerencsés vagyok, hogy egy ilyen remek Öreg lehetett az apám” – írta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.