2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Külföld

Pedofiloknak adta el gyermekeit egy anya

Elképesztő dologra vetemedett egy kétgyermekes anya Georgiában: pénzért adta oda a kislányait több pedofil férfinak, hogy majd az összegből drogot vehessen magának. A nőt 20 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

A 25 éves Morgan Summerlin a 20 év börtön után még 10 évig próbaidőn lesz, és kegyelemre nem számíthat – írja a Mirror.


Summerlin maga vitte el öt- és hatéves kislányát a 78 éves Richard Office-hoz, aki bezárkózott velük a hálószobába, és molesztálta őket, valamint egyiküket meg is erőszakolta. Miután a férfi végzett beteges vágyainak kiélésével, a kislányok kezébe nyomott 100 dollárt, amit utána az anyjuknak kellett odaadniuk. A gyerekek elmondásuk szerint „Papa”-ként ismerték az öreg férfit, akitől az anyjuk rendszeresen vásárolt drogot. A férfit a nyomozást követően életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték.

A nő azonban nemcsak Office-nak adta oda gyermekeit egy kis pénzért, hanem Alfredo Trejónak is, akire 25 év börtönbüntetés vár, utána pedig életfogytig tartó próbaidő.

A drogos anya édesanyját is megvádolták az ügyben, ugyanis a nő tudott lánya beteges dolgairól, mégsem tett semmit. Rá most 5 év börtön vár.

Kapcsolódó Cikkek