2019. december 11., szerda
Árpád, Árpádina

Extra

Pintér Tibor párja: Nincs apakomplexusom!

Frida úgy érzi, Pintér Tibor mellett pozitív irányba változott, és mostanában már szóba került köztük a családalapítás is. A 20 éves fiatal lány a Lokálnak azt is elárulta, hogy ő hordja a nadrágot a kapcsolatukban, és sokszor helyreteszi a párját, ha túljátssza magát. 

-Folyton beszólogatok Tibinek, amit egy ideig jól visel, majd kifakad. Elég fura figura, és sokszor le kell törnöm a szarvát, mert nagyon szereti magát sztárolni, de mondtam neki, ha velem van, vegyen vissza az arcából! A korkülönbség ellenére én vagyok a felnőtt a kapcsolatban és az, aki a nadrágot hordja. Mindezek mellett azért ő egy csupa szív, nagyon jó ember, és igazából én ebbe az énjébe szerettem bele. Olyan jó, hogy ő nemcsak a párom, de egyben a barátom is, akivel nagyon sokat tudunk nevetni – kezdte Pintér Tibor párja a Lokálnak.


– Sajnos vannak rosszindulatú emberek, akik főként a képeim alá kommentelnek. A legfájóbb, mikor az édesanyámat szidják vagy azzal jönnek, hogy apakomplexusom van, ami természetesen nem igaz. Szerettem volna inkább a háttérben maradni, pont ezek miatt, de sajnos nem sikerült – mondta Frida, aki bevallotta, hogy mostanában már szóba került a családalapítás is a 44 éves színésszel.

– Tibi mellett nagyon sokat változtam, érettebb lettem, aminek nagyon örülök. Az az igazság, hogy már 15 éves koromban bekerültem az éjszakai életbe, és mindennél fontosabb volt a bulizás, még a tanulásnál is. Mellette viszont rájöttem, hogy a szórakozás megvár. És igen, mostanában beszélgetünk a családalapításról is. Én szeretnék gyerekeket majd, és látom, hogy Tibi nagyon jó apuka, viszont nem tudom, hogy az ő életébe mennyire férne bele egy harmadik gyerek. Néha azt érzem, nagyon jó lenne, ha ő lenne a gyermekem apukája, néha pedig azt, hogy nem. Tudni kell rólam, hogy miután a szüleim elváltak, az anyukám egyedül nevelt fel minket a nővéremmel, és sok áldozatot hozott, hogy mindenünk meglegyen. Ezt látva én azt szeretném, ha a leendő gyermekem egy biztos kapcsolatba születne, amin még Tenyával dolgoznunk kell. Most egyelőre az együttélésre koncentrálok, mert tudom, hogy az sem lesz egyszerű.


Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek