EUR: 321,76 Ft
CHF: 280,45 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Pintér Tibor párja: Nincs apakomplexusom!

Frida úgy érzi, Pintér Tibor mellett pozitív irányba változott, és mostanában már szóba került köztük a családalapítás is. A 20 éves fiatal lány a Lokálnak azt is elárulta, hogy ő hordja a nadrágot a kapcsolatukban, és sokszor helyreteszi a párját, ha túljátssza magát. 

-Folyton beszólogatok Tibinek, amit egy ideig jól visel, majd kifakad. Elég fura figura, és sokszor le kell törnöm a szarvát, mert nagyon szereti magát sztárolni, de mondtam neki, ha velem van, vegyen vissza az arcából! A korkülönbség ellenére én vagyok a felnőtt a kapcsolatban és az, aki a nadrágot hordja. Mindezek mellett azért ő egy csupa szív, nagyon jó ember, és igazából én ebbe az énjébe szerettem bele. Olyan jó, hogy ő nemcsak a párom, de egyben a barátom is, akivel nagyon sokat tudunk nevetni – kezdte Pintér Tibor párja a Lokálnak.


– Sajnos vannak rosszindulatú emberek, akik főként a képeim alá kommentelnek. A legfájóbb, mikor az édesanyámat szidják vagy azzal jönnek, hogy apakomplexusom van, ami természetesen nem igaz. Szerettem volna inkább a háttérben maradni, pont ezek miatt, de sajnos nem sikerült – mondta Frida, aki bevallotta, hogy mostanában már szóba került a családalapítás is a 44 éves színésszel.

– Tibi mellett nagyon sokat változtam, érettebb lettem, aminek nagyon örülök. Az az igazság, hogy már 15 éves koromban bekerültem az éjszakai életbe, és mindennél fontosabb volt a bulizás, még a tanulásnál is. Mellette viszont rájöttem, hogy a szórakozás megvár. És igen, mostanában beszélgetünk a családalapításról is. Én szeretnék gyerekeket majd, és látom, hogy Tibi nagyon jó apuka, viszont nem tudom, hogy az ő életébe mennyire férne bele egy harmadik gyerek. Néha azt érzem, nagyon jó lenne, ha ő lenne a gyermekem apukája, néha pedig azt, hogy nem. Tudni kell rólam, hogy miután a szüleim elváltak, az anyukám egyedül nevelt fel minket a nővéremmel, és sok áldozatot hozott, hogy mindenünk meglegyen. Ezt látva én azt szeretném, ha a leendő gyermekem egy biztos kapcsolatba születne, amin még Tenyával dolgoznunk kell. Most egyelőre az együttélésre koncentrálok, mert tudom, hogy az sem lesz egyszerű.


Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.