EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

Pocakkal élvezik a strandot a sztármamik

Vagányak, menők és gyönyörűek – a magyar sztárkismamák bevették a strandokat, partokat, és bikiniben mutatták meg pocakjukat.

Csobot Adél a 6. hónapban
Az énekesnő nemrég a Balatonnál „ringatta” kisbabáját. Párjával, Istenes Bencével szerették volna, ha kétéves kisfiuk, Nátán és kisöccse között két, két és fél év korkülönbség van.


Fotók: Instagram

Görög Zita a 6. hónapban
A 38 éves modell az egyik legszebb kismama, akit valaha láttunk. Focista szerelmével, Laczkó Zsolttal alig várják, hogy ősszel megszülessen a pici, és végre a karjukban tarthassák. Addig is egy kis kikapcsolódás belefér.

Tápai Szabina a 4. hónapban
Novemberben érkezik Tápai Szabina és Kucsera Gábor második babája. A sportolópár tervezte a kicsit, de arra még ők sem számítottak, hogy két hónap alatt Szabina áldott állapotba kerül. Most még alig lehet látni, hogy a csinos sportoló újra gyermeket vár.

Kulcsár Edina a 7. hónapban
A szépségkirálynő élvezi a várandósság minden pillanatát. Várhatóan ősszel érkezik az első közös babájuk párjával, Csutival. A gyermekáldást igazi csodának tartják, mert Edina betegsége miatt az orvosok 10 százalék esélyt láttak arra, hogy ez természetes módon sikerülni fog.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.