EUR: 324,14 Ft
CHF: 287,74 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Pocakkal élvezik a strandot a sztármamik

Vagányak, menők és gyönyörűek – a magyar sztárkismamák bevették a strandokat, partokat, és bikiniben mutatták meg pocakjukat.

Csobot Adél a 6. hónapban
Az énekesnő nemrég a Balatonnál „ringatta” kisbabáját. Párjával, Istenes Bencével szerették volna, ha kétéves kisfiuk, Nátán és kisöccse között két, két és fél év korkülönbség van.


Fotók: Instagram

Görög Zita a 6. hónapban
A 38 éves modell az egyik legszebb kismama, akit valaha láttunk. Focista szerelmével, Laczkó Zsolttal alig várják, hogy ősszel megszülessen a pici, és végre a karjukban tarthassák. Addig is egy kis kikapcsolódás belefér.

Tápai Szabina a 4. hónapban
Novemberben érkezik Tápai Szabina és Kucsera Gábor második babája. A sportolópár tervezte a kicsit, de arra még ők sem számítottak, hogy két hónap alatt Szabina áldott állapotba kerül. Most még alig lehet látni, hogy a csinos sportoló újra gyermeket vár.

Kulcsár Edina a 7. hónapban
A szépségkirálynő élvezi a várandósság minden pillanatát. Várhatóan ősszel érkezik az első közös babájuk párjával, Csutival. A gyermekáldást igazi csodának tartják, mert Edina betegsége miatt az orvosok 10 százalék esélyt láttak arra, hogy ez természetes módon sikerülni fog.

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.

 • Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill múlt hét csütörtökön járt Budapesten, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretet kapott a magyaroktól, a Lokálnak pedig sikerült megajándékoznia egy üveg különleges sörrel.