2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Pocakkal élvezik a strandot a sztármamik

Vagányak, menők és gyönyörűek – a magyar sztárkismamák bevették a strandokat, partokat, és bikiniben mutatták meg pocakjukat.

Csobot Adél a 6. hónapban
Az énekesnő nemrég a Balatonnál „ringatta” kisbabáját. Párjával, Istenes Bencével szerették volna, ha kétéves kisfiuk, Nátán és kisöccse között két, két és fél év korkülönbség van.


Fotók: Instagram

Görög Zita a 6. hónapban
A 38 éves modell az egyik legszebb kismama, akit valaha láttunk. Focista szerelmével, Laczkó Zsolttal alig várják, hogy ősszel megszülessen a pici, és végre a karjukban tarthassák. Addig is egy kis kikapcsolódás belefér.

Tápai Szabina a 4. hónapban
Novemberben érkezik Tápai Szabina és Kucsera Gábor második babája. A sportolópár tervezte a kicsit, de arra még ők sem számítottak, hogy két hónap alatt Szabina áldott állapotba kerül. Most még alig lehet látni, hogy a csinos sportoló újra gyermeket vár.

Kulcsár Edina a 7. hónapban
A szépségkirálynő élvezi a várandósság minden pillanatát. Várhatóan ősszel érkezik az első közös babájuk párjával, Csutival. A gyermekáldást igazi csodának tartják, mert Edina betegsége miatt az orvosok 10 százalék esélyt láttak arra, hogy ez természetes módon sikerülni fog.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.