2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Extra

Rácz Gergő: Nem kapkodtam el a gyerekvállalást

Rácz Gergő és felesége októberre várják első közös gyermeküket. Az énekes már nagyon kíváncsi a picire, úgy érzi, most találta meg azt a társat, akivel szívesen családot alapít, és a szülésnél is jelen szeretne lenni. 

– Szeptemberben kértem meg a feleségem kezét, mert tudtam, hogy ő az a nő, akivel le szeretném élni az életemet és családot alapítani. A decemberi esküvőnk után pedig eldöntöttük: jöhet a kisbaba – kezdte Rácz Gergő a Lokálnak, aki feleségével, Beatrixszel októberre várja első gyermekét.


– Februárban voltunk nászúton Dubajban, és – bár még nem tudtuk, ezért voltunk tevegelni és bobozni is – már akkor ott volt a baba Beatrix pocakjában. Nem volt semmilyen extra bejelentés, a párom csak odaállt és azt mondta: sikerült. Abban a percben hihetetlen boldogság fogott el, és azóta is a kíváncsiság él leginkább bennem, hogy vajon milyen lesz a kisbabánk, és milyen apa leszek én. Októberre várjuk a kicsit és már tudjuk, hogy kislányunk  lesz – mondta az énekes. Gergő 42 évesen úgy érzi, most jött el az ideje, hogy édesapa legyen.

– Az biztos, hogy nem kapkodtam el a gyerekvállalást, hiszen már benne vagyok a korban, de most találtam meg az igazi társam – tette hozzá.

Kapcsolódó Cikkek