2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Rácz Gergő: Nem kapkodtam el a gyerekvállalást

Rácz Gergő és felesége októberre várják első közös gyermeküket. Az énekes már nagyon kíváncsi a picire, úgy érzi, most találta meg azt a társat, akivel szívesen családot alapít, és a szülésnél is jelen szeretne lenni. 

– Szeptemberben kértem meg a feleségem kezét, mert tudtam, hogy ő az a nő, akivel le szeretném élni az életemet és családot alapítani. A decemberi esküvőnk után pedig eldöntöttük: jöhet a kisbaba – kezdte Rácz Gergő a Lokálnak, aki feleségével, Beatrixszel októberre várja első gyermekét.


– Februárban voltunk nászúton Dubajban, és – bár még nem tudtuk, ezért voltunk tevegelni és bobozni is – már akkor ott volt a baba Beatrix pocakjában. Nem volt semmilyen extra bejelentés, a párom csak odaállt és azt mondta: sikerült. Abban a percben hihetetlen boldogság fogott el, és azóta is a kíváncsiság él leginkább bennem, hogy vajon milyen lesz a kisbabánk, és milyen apa leszek én. Októberre várjuk a kicsit és már tudjuk, hogy kislányunk  lesz – mondta az énekes. Gergő 42 évesen úgy érzi, most jött el az ideje, hogy édesapa legyen.

– Az biztos, hogy nem kapkodtam el a gyerekvállalást, hiszen már benne vagyok a korban, de most találtam meg az igazi társam – tette hozzá.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!