2018. szeptember 18., kedd
Diána

Sport

Ramos: Firminho miattam lett náthás

Már kezdtük túltenni magunkat rajta, azonban Sergio Ramos, a Real Madrid védője úgy érezte, eljött az ideje megszólalni Mohamed Szaláh sérülésével kapcsolatban. Mint tudjuk, a királyi gárda csapatkapitánya a Bajnokok Ligája döntőjében egy dzsúdófogásra emlékeztető mozdulattal földre vitte a Liverpool támadóját, akinek megsérült a válla, le is kellett cserélni.

– Nem akartam nyilatkozni róla, mert az csak mindent felnagyít, de legyen: először ő fogta meg a karomat, én átestem az ő másik oldalára, és még engem vádolnak azzal, hogy átkulcsoltam a karját. A kapusuk meg azt mondja, hogy megszédült, mert ütközött velem. A következő az lesz, hogy Firmino azt állítja, miattam lett náthás, mert az izzadságom ráfröccsent – fakadt ki az AS című spanyol lapnak Ramos. Szerinte egyébként Szaláh folytathatta volna.


– Simán játszhatott volna tovább, ha a félidőben kap egy injekciót. Velem is többször előfordult már – mondta.

/Fotó: Profimedia, Alamy

Kapcsolódó Cikkek

 • Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  A H-Moto Team csapata újabb, történetének egyik nagyon fontos állomásához érkezett el, ugyanis a világ egyik
  legnagyobb utánpótlás-nevelő sorozatának, a Red Bull Rookies Cup-nak spanyolországi válogatójára bekerült
  Kakuszi Ádám is.

 • Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  A Zengő Motorsport túraautó-világkupában versenyző fiatal pilótája nem töltötte tétlenül a hosszú nyári szünetet. Nagy Norbert kemény edzésbe kezdett a WTCR két és fél hónapos vakációja alatt, méghozzá a világbajnok fitneszmodell és személyi edző, Zsigmond Regina segítségével.

 • Csúcsmeccsel indul a BL

  Csúcsmeccsel indul a BL

  Igazi csemegét tartogat számunkra a labdarúgó Bajnokok Ligája ma kezdődő csoportköre, hiszen a tavalyi döntős Liverpool hazai pályán fogadja a Paris Saint-Germain csapatát.