EUR: 322,91 Ft
CHF: 285,97 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Szekszárd

Rangos elismerést kapott a mesefesztivál

Ismét eredményesen szerepelt Szekszárd az Országos Városmarketing Díj kapcsán életre hívott megmérettetésen. A meghirdetett hét tárgykör közül a rendezvény-esemény kategóriában nyújtotta be pályázatát a megyeszékhely, és a 12 fős szakmai zsűri döntése alapján városmarketing-gyémántdíjjal és -védjeggyel jutalmazta a szekszárdi Háry János Mesefesztivált – értesültünk a Polgármesteri Kabinet közleményéből.

A díjat dr. Haag Éva alpolgármester vette át Budapesten, a Magyar Marketing Szövetség által szervezett Márkamonitor Márkaépítés konferencián. A 2018-ban immáron harmadik alkalommal megrendezett Mesefesztivál célja, hogy fiatal tehetségeket mutasson be a Szekszárdon és térségében élő gyermekeknek, akik a programok alkalmával testközelből élhetik át a mesevilág varázsát.


Harmadik alkalommal szervezték meg a gyerekeknek szóló rendezvényt a megyeszékhelyen. fotó: Nagy Nándor

Az idén is nagy sikerrel zajló rendezvényen a közönség megismerkedhetett neves meseírókkal, illusztrátorokkal, előadóművészekkel. Szekszárd már kétszeres gyémántdíjasnak mondhatja magát, hiszen tavaly a Szekszárdi Szüreti Napok is kiérdemelte a rangos elismerést.

Gyermeknap alkalmából, május utolsó hétvégéjén Szekszárd a gyermekek városává alakult. fotó: Nagy Nándor

A gyerekek körében népszerű rendezvény az ország elismerését is magáénak tudhatja. fotó: Nagy Nándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.