EUR: 330,99 Ft
CHF: 300,99 Ft
2019. október 21., hétfő
Orsolya

Külföld

Rendőrnő szoptatott és mentett meg egy elhagyott kisbabát

Egy szülési szabadságról frissen visszatért rendőrnő szoptatott meg egy elhagyott kisbabát Indiában és ezzel valószínűleg megmentette az életjelet már alig mutató fiúcsecsemőt.

Arcsana Sivanandijja közrendőr és egy kolléganője egy műanyagzacskóban bukkant az újszülöttre egy építkezés mellett Bangalor dél-indiai városban június 1-jén. A babát előbb kórházba vitték, ahol az orvosok megmosdatták a még véres csecsemőt és eltávolították róla a köldökzsinórt, majd magukkal vitték a rendőrőrsre.


A gyermek azonban nagyon gyenge volt, alig mutatott életjelet, ezért a 31 éves rendőrnő, aki csak nemrég tért vissza három hónapos szülési szabadságáról, megszoptatta a kicsit, aki látványosan életre kelt: rugdalózni és sírni kezdett a jelenlévők nagy örömére.

A bangalori rendőrség Facebook oldalán számolt be szerdán a szokatlan esetről.

A Karnataka állam főminiszteréről Kumaraszvaminak elnevezett csecsemőt egyelőre egy gyermekotthonban helyezték el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Páratlan arany ékszereket találtak

  Páratlan arany ékszereket találtak

  Páratlan arany ékszereket, főző edényeket és más értékes ókori tárgyakat találtak búvárrégészek Lord Elgin Kitera görög szigetnél 1802-ben elsüllyedt hajójának, a Mentornak a roncsában.

 • Nehézfémekkel szennyezett bébiételeket találtak az USA-ban

  Nehézfémekkel szennyezett bébiételeket találtak az USA-ban

  Az Egyesült Államokban megvizsgált bébiételek döntő része ólmot és más nehézfémeket tartalmazott. Healthy Babies Bright Futures (HBBF) által bevizsgált 68 márka 168 bébiételének 95 százaléka volt nehézfémekkel, ólommal, arzénnal, higannyal, vagy kadmiummal szennyezett.

 • Brexit: Halasszák is el, meg nem is!

  Brexit: Halasszák is el, meg nem is!

  Boris Johnson formálisan kezdeményezte szombat éjjel az uniós állam- és kormányfők alkotta Európai Tanácsnak küldött levelében a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) halasztását, egy másik levélben ugyanakkor közölte a testülettel, hogy károsnak tartaná a kérés teljesítését.