EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Veszprém

Rendvédelmi napon mutatkoztak be a ránk vigyázó szervezetek

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság társszervekkel közösen rendvédelmi napot szervezett Veszprémben az óvodás-, iskolás-, középiskolás-korú gyermekek és a veszprémi lakosság részére a múlt héten a Pannon Egyetem parkolójában.

A rendőrök kutyás bemutatót is tartottak (fotó: Kovács Bálint)

Az együttműködők számos technikai járművel (BTR-80 harcjármű, tűzoltó gépkocsi, mentőautó, rendőrautó, bűnügyi helyszínelő autó, honvédségi járművek) és sátrakkal települtek ki a rendezvény helyszínére, a rendőrség pedig kutyás bemutatóval is készült.

 

Látványos programot szerveztek a rendőrök (fotó: Kovács Bálint)

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.