EUR: 323,47 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Veszprém

Rendvédelmi napon mutatkoztak be a ránk vigyázó szervezetek

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság társszervekkel közösen rendvédelmi napot szervezett Veszprémben az óvodás-, iskolás-, középiskolás-korú gyermekek és a veszprémi lakosság részére a múlt héten a Pannon Egyetem parkolójában.

A rendőrök kutyás bemutatót is tartottak (fotó: Kovács Bálint)

Az együttműködők számos technikai járművel (BTR-80 harcjármű, tűzoltó gépkocsi, mentőautó, rendőrautó, bűnügyi helyszínelő autó, honvédségi járművek) és sátrakkal települtek ki a rendezvény helyszínére, a rendőrség pedig kutyás bemutatóval is készült.

 

Látványos programot szerveztek a rendőrök (fotó: Kovács Bálint)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.